Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunuza Güvenle İzlettirebileceğiniz 10 Eğlenceli Animasyon Dizi

Çocuğunuza Güvenle İzlettirebileceğiniz 10 Eğlenceli Animasyon Dizi

Lunami
20.08.2022 - 16:44

Çocuğuma animasyon dizisi izlettirmek istiyorum fakat güvenip izletebileceğim bir dizi bulamıyorum diyorsanız, derin bir oh çekebilmenize yardımcı olabilmek için sizi aşağıya alalım! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Canavar Bunsen

1. Canavar Bunsen

IMDb: 4.1

Normalde önceden sadece insanları kabul eden bir ortaokula gitmeye başlayan Bunsen adlı canavarımızın etrafında şekillenen hikayede Bunsen, Mikey Munroe ve evde eğitim gören Darcy adında bir insan çocukla arkadaş olur. Bunsen ve arkadaşları toplumu Bunsen türünden kurtarmak isteyen Amanda adlı bir öğrenciyi alt etmeye çalışırken okul hayatını da keşfeder.

2. Kahraman Kanatlar (2017-2021)

2. Kahraman Kanatlar (2017-2021)

IMDb: 5.2

Top Wing Akademisi'ne hazırlanan dört hırslı genç kuşu konu alan hikayede Swift, Penny, Rod ve Brody adlı kuşlar araçlarını kullanmayı öğrenmek ve Swirl Adası'nın görüp görülebilecek en iyi kurtarma takımı olmak için hazırlanıyorlar. İzlerken kendinizi yaşanan aksiyon ve maceranın içinde hissedeceksiniz!

3. Konuşan Tom (2014-...)

IMDb: 5.8

Tom’un sıra dışı maceralarına tanık olmak istemez misiniz? Mucit konuşan Ben, Haylaz konuşan Hank, Afacan konuşan Ginger ve Tatlı konuşan Angela Tom’un arkadaşları arasında yer alıyor ve bu eğlenceli ekip meşhur olmak için kollarını sıvamaya başlıyor!

4. Pepee (2008-2015)

4. Pepee (2008-2015)

IMDb: 5.8

Konuşma zorluğu çeken 4 yaşında bir erkek çocuğu olan Pepee, ailesi ve çevresindeki insanlarla beraber konuşması üzerinde gelişme kaydederken bir yandan da hayatı, sevgiyi ve arkadaşlığı öğreniyor! Onun bu sevgi dolu macerasına katılmak size ve çocuğunuza iyi gelecek!

5. Paw Patrol (2013-...)

IMDb: 6.1

6 kahraman köpek yavrusu ve 10 yaşındaki teknolojisi meraklısı Ryder'ın üstün problem çözme yetenekleri sayesinde ekip önemli görevlere atılarak bu görevlerin başarıyla üstesinden geliyorlar. Ryder ve ekibinin eğlenceli maceralarına ortak olmak istiyorsanız hemen izlemeye başlamalısınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaplan Daniel'in Dünyası (2012-...)

6. Kaplan Daniel'in Dünyası (2012-...)

IMDb: 7.4

Anaokuluna yeni başlamış iyi huylu, sevimli bir çocuk kaplan olan Daniel, sevgi dolu bir aile ortamında büyürken öğretmenleri ve çevresinin örnek tavır ve iletişimleri sayesinde her seferinde hayata dair yeni bir şeyler öğrenir. Çocukların okul öncesi bazı kaygılarını gidermek ve bir şeyler öğrenmelerini sağlamak amacıyla yapılmış bu diziye çocuğunuzun izlemesi için kesinlikle bir şans vermelisiniz!

7. Madagaskar Penguenleri (2008-2015)

IMDb: 7.5

Central Park Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan dört sevimli penguen olan Çavuş, Kowalski, Rico ve Asker size uysal ve normal görünen fakat aslında gizli bir karargaha ve eşsiz komando yeteneklerine sahip elit bir vuruş timidir. Bu penguenlerin görevi ise hayvanat bahçesindeki düzeni sağlamak ve düşmanlarını alt etmek. İzlerken kahkahalar atabileceğiniz müthiş bir dizi!

8. Maşa ile Koca Ayı (2007-...)

8. Maşa ile Koca Ayı (2007-...)

IMDb: 7.5

Aslında dizinin hikayesi bir Rus halk masalına dayanmaktadır. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu eden dizi de Maşa ve Koca ayının sevimli maceralarına ortak olabilirsiniz!

9. SüngerBob Kare Pantolon (1999-...)

IMDb: 8.2

Büyük Okyanus'un ortasında ve Bikini Adası'nın altında bulunan Bikini Kasabası'nda yaşayan Süngerbob ile arkadaşları Patrick, Squidward, Bay yengeç, Sandy ve Plankton'un maceralarına ve çabalarına ortak olmak için bu diziyi çocuğunuza izletmelisiniz!

10. Planet Cosmo (2013-...)

10. Planet Cosmo (2013-...)

IMDb: 8.8

Anne’nin bir deney için turuncu kayalara ihtiyacı olunca babası ve Cosmo Merkür’e kayaları bulmak için giderler. Kayaları ararken kızgın güneşin altında babasıyla uyuyakalırlar ve Cosmo uyandığında her taraf karanlık ve soğuktur. Cosmo’nun önce babasını ısıtması sonra da görevi tamamlaması gerekir.

Çocukları Güneş Sistemimizin muhteşem gezegenleriyle tanıştıran eğlenceli şarkılar ve maceralarla dolu bu diziyi çocuğunuza izletmelisiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
7
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Sünger Bob'mu çocuklar için güvenle izlenebilecek bir yapım :) Açın da arada göndermelerine bakın.