Görüş Bildir
Haberler
Çocuğa Şiddet Görüntüleri Ortaya Çıkmıştı: Kuran Kursuna 2 Hafta Kapatma Cezası

Çocuğa Şiddet Görüntüleri Ortaya Çıkmıştı: Kuran Kursuna 2 Hafta Kapatma Cezası

Yasin Arslan
29.09.2020 - 18:47 Son Güncelleme: 29.09.2020 - 19:57

Kahramanmaraş'ta 10 yaşındaki bir çocuğa şiddet görüntülerinin çekildiği Bedir Efendi Kur'an Kursu, 2 hafta süreyle kapatıldı. Çocuk devlet korumasına alınırken, Diyanet tarafından olayı incelemek için 2 müfettiş görevlendirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, Bedir Efendi Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu’nda cep telefonu ile kaydedilen görüntüler sonrası geçici olarak 2 hafta süreyle kapatıldı.

Kurstaki öğrenciler evlerine gönderildi. Öğrenciler, bu süre içerisinde eğitimlerine, internet üzerinden devam edecek.

Müfettiş gönderildi

Müfettiş gönderildi

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hemen soruşturma talimatı veren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın görevlendirdiği 2 müfettişin ise yarın kente gelerek, inecelemelerine başlayacağı öğrenildi.

Neler olmuştu? 👇

Neler olmuştu? 👇

Bedir Efendi Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu’nda cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüde 15 yaşındaki bir çocuk, 10 yaşındaki çocuğun eline bir cisimle vuruyor. Çocuk ağlarken 15 yaşındaki çocuk odadan çıkıyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı. Şiddet uyguladığı ileri sürülen 15 yaşındaki çocuğun ifadesi alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
75
15
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dayağa kısa bir ara, sonra devam ederiz

Metin Uzun

2 hafta sonra dayak kursu yeniden aciliyor,kaldigi yerden devam. Kokunden kapatin gitsin ,çocuklarin psikolojilerini bozup agir travmalar yasatmayin. Anne ba... Devamını Gör

Barney

oha çok abartmışsınız ama bu kadar da olmaz. 2 hafta kapanır mı koca kurs allahsızlar. kursun kapısını şöyle bi kapatıp açsaydınız ne vardı yani