Görüş Bildir
Haberler
CNN Türk 'PKK'lı Öldürüldü' Haberinde Sanatçı Ferhat Tunç'un Fotoğrafını Kullandı

CNN Türk 'PKK'lı Öldürüldü' Haberinde Sanatçı Ferhat Tunç'un Fotoğrafını Kullandı

CNN Türk televizyonu, Bakanlığın 'PKK'li Ferhat Tunç öldürüldü' bilgisini haberleştirirken sanatçı Ferhat Tunç'un fotoğrafını paylaştı. Sanatçı Ferhat Tunç konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu sabah sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın 'Gap-Rıha eyalet sorumlusu' olduğu belirtilen Rubar kod adlı Ferhat Tunç'un Şanlıurfa'da düzenlenen operasyon sonucu ölü ele geçirildiğini duyurdu.

CNN Türk, açıklamanın haberleştirildiği YouTube videosunda, 'PKK'nın üst düzey kadrosuna büyük darbe' başlığıyla sanatçı Ferhat Tunç'un fotoğrafını kullandı. CNN Türk'ün fotoğraf kullanımı sosyal medyada büyük tepki çekerken, sanatçı Ferhat Tunç'tan açıklama geldi.

Tunç, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'İçişleri Bakanlığı, PKK'lı Ferhat Tunç adlı bir gencin yaşamını yitirdiğini iddia etti. İktidar güdümündeki medya ise haberi benim fotoğrafımı kullanarak, iktidar yanlıları da hesabımı etiketleyerek servis etti. Ölümü her türlü kirli çıkar ve algıları için kullananları kınıyorum' mesajını paylaştı.

Avukatının konuyla ilgili açıklama yapacağını belirten Tunç, konuyu yargıyı taşıyacağını duyurarak, 'Kandan ve ölümden beslenenlerden çok yakında kurtulmak umuduyla' dedi.

Tunç: 'Ölümü her türlü kirli çıkar ve algıları için kullananları kınıyorum'

Tunç: 'Ölümü her türlü kirli çıkar ve algıları için kullananları kınıyorum'

Tunç'un avukatı: 'Yasal işlemler uygulanacak'

Tunç'un avukatı: 'Yasal işlemler uygulanacak'

Tunç'un avukatı ise müvekkilinin hedef gösterilmeye çalışıldığını ve bilinçli bir şekilde yaşam hakkının tehlikeye atıldığını belirterek, gerekli yasal işlemlerin uygulanacağını açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
34
28
5
5
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halit Demir

Avukat ablamız açıklamanın girişindeki tarihi yanlış yazmış. 17.12.2021 değil 07.21.2021

Halil Ibrahim Kavun

Şimdi işmi o habere o fotoğraf galiba keçi çobanın değneyine sürtünüyor…