Görüş Bildir
Haberler
Çirkin kadın yoktur, yanlış parfüm vardır!

etiket Çirkin kadın yoktur, yanlış parfüm vardır!

Alve Türkiye
24.12.2014 - 13:28 Son Güncelleme: 24.12.2014 - 18:50

Çirkin kadın yoktur, yanlış parfüm vardır!

Parfüm, bir kadının imzası gibidir. Her koku her tende güzel durmadığı gibi her karaktere de duymaz. Alve.com' un önerileriyle yeni yıla yeni parfümünüzle girin! Unutmayın; Çirkin kadın yoktur, yanlış parfüm vardır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçını süpürge eden fedakar tiplere

1. Saçını süpürge eden fedakar tiplere

“Evcimen, özverili, anaç bir tipim; ‘Paramparça’ dizisindeki Gülseren’den halliceyim... Saçımı süpürge ettim, yine de kimseye yaranamadım” diyenlerden misiniz? Yakınmayı bırakın çünkü sıkıcı olmaya başlıyorsunuz. Kendinizi bu kadar harap ettiğiniz yeter! Çevrenizdekileri düşünmekten vazgeçip biraz da kendinize odaklanın artık. 

Beyaz çiçekler,vanilya ve bir tutam baharat ile bezenmiş parfümlerle silkinin ve kendinize gelin.

Chopard Cashmire EDP, Emporio Armani She Elle EDP, Lolita Lempicka Femminen EDP, Dolce&Gabbana The One ile çevrenizdekileri şaşırtacağınızdan adımız gibi eminiz!

2. Çikolata ile çocukluğunuza dönmeye ne dersiniz?

2. Çikolata ile çocukluğunuza dönmeye ne dersiniz?

Masum, çocuksu, biraz da saf bir ruha mı sahipsiniz? Tam da “Kiraz Mevsimi”nin “Öykü”sünü hatırlattınız bize... Çocukluğunuzu hatırlatacak çikolata ve karamel aromalı kokuları içeren bir parfüm seçebilirsiniz. “Yetti artık bu haller, büyümenin de zamanı geldi geçiyor” diyorsanız işler değişir!

Aslında masumiyetinize biraz seksilik katmaktan da zarar gelmez! O zaman içinizdeki seksi kadını dışa vurun!  Size bizden bir tüyo; tatlı ve baharatlı kokuların erkekleri daha çok etkilediği araştırmalarla ispatlandı!

İşte size önerilerimiz: Escada-Desire Me, Narciso Rodriguez-Essence veya Dior-Midnight Poison

3. Ele avuca sığmam, kafam kızdı mı basar giderim!

3. Ele avuca sığmam, kafam kızdı mı basar giderim!

Asi, özgür ruhlu kadınlar sıra sizde... Eminiz ki; “Şeref Meselesi” dizisinin “dediğim dedik çaldığım düdük” karakteri “Derya”yı izlerken kendinizi görmüş gibi oluyorsunuz... 

Sizin tercihiniz ferah ve sabunumsu kokular olmalı... Ozon, okyanus ve deniz esintileri enerjinize enerji katar... Farkında mısınız; biraz daha sakin

olmanız size de sevdiklerinizi de derin bir “oh” çektirecek. Kararlarınızı alırken bir düşünün, bir ölçüp biçin önce, değil mi ama... Demedi demeyin, yoksa şapa oturacaksınız!

Chanel, Cristalle Eau Verte, Diesel, Fuel For Life UnlimitedDavidoff, Cool Water EDT sizi mutlu edecek parfümlerden...

4. Çekingenliğinizi 2015’te atmaya hazır mısınız?

4. Çekingenliğinizi 2015’te atmaya hazır mısınız?

İçe dönük ve utangaç mısınız? Sanki “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin saf Elif’ini andırıyorsunuz biraz. Peki bu halinizden memnun musunuz? Hiç sanmıyoruz! Yeni yılda yeni bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? Hadi atın şu ölü toprağını üstünüzden... 2015 sizin yılınız olsun! 

İşe parfümünüzü değiştirmekle başlayabilirsiniz. Aromatik kokular tam size göre. Lavanta çiçeği, portakal, böğürtlen, menekşe veya adaçayı içeren etkileyici, biraz da seksi parfümlere ne dersiniz?

Yves Saint Laurent-Parisienne,Burberry-The Beat veya Prada-Infusion De Iris sizi bambaşka bir insan yapacak...

5. Hırslı ve cesurlara bir tutam zencefil verelim

5. Hırslı ve cesurlara bir tutam zencefil verelim

Hırslı, cesur, atak, tuttuğunu koparan bir karakteriniz mi var? Aman dikkat, hırsınız sizi Güllerin Savaşı’ndaki Gülfem’in durumuna düşürmesin. “Yok o kadar da değil artık” dediğinizi duyar gibiyiz. Ama biz, içinizde yatan masum kadının varlığına inanıyoruz ve sizlere zencefil veya pembe biber ve sandal ağacı ile derinleşen kokularla iç dünyanızı çevrenize yansıtmanızı öneriyoruz!

DKNY, Delicious Night, Marc Jacobs, Lola EDP veya Chanel, Allure Sensuelle gibi parfümlerde kendinizi bulacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. “Kıpır kıpır biraz da zıpırım” diyenlere

6. “Kıpır kıpır biraz da zıpırım” diyenlere

'Neşeli, sempatik, yerinde duramayan, esprili, girişken bir tip misiniz? “Roman Havası” dizisindeki Petek Dinçöz gibi kapı gıcırtısına oynayan biri misiniz? Neşeniz daim olsun, keyfiniz 2015’te de devam etsin...

Işıltınız, pozitif enerjiniz etrafınızdakilere daha fazla yansısın istiyorsanız; çiçek ve meyve kokuları tam size göre! Portakal çiçeği neşenize neşe katarken, bergamotun tazeliğiyle coştukça coşacaksınız demektir.

Michael Kors EDP, Jean Paul Gaultier, Classique veya DKNY-Women’i deneyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın