Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İlişki Sırasında Kayganlaştırıcı Jel Kullanmanız İçin 9 Haklı Sebep

etiket Cinsel İlişki Sırasında Kayganlaştırıcı Jel Kullanmanız İçin 9 Haklı Sebep

Radlands
27.04.2023 - 23:02

Seks esnasında başta sürtünmeyi azaltmak için kullanılan kayganlaştırıcı jeller cinsel hazzı artırmada da birebir! Gelin neymiş bu jellerin marifetleri içeriğimizde beraber görelim... 🍆

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Herkes tarafından kullanılabilir!

Yağ bazlı veya silikon bazlı olabilen kayganlaştırıcı jeller, cinsiyet fark etmeksizin herkes tarafından kullanılabilir. Cinsel ilişkinin yanı sıra jeller ayrıca mastürbasyon sırasında da kullanılabilir. Bu kadar yaygın kullanım alanı olan jellerden bir tane bulundurmakta belli ki epey fayda var!

2. Seks esnasında yaşanan kuruluğa birebir!

Seks sırasında vajinal kuruluk yaygındır. Bu kuruluk; hormon düzeyleriniz, regl döngünüzün neresinde olduğunuz, ne kadar stresli olduğunuz ve hangi ilaçları kullandığınız gibi birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Ayrıca penisin doğal yağlanma seviyeleri de değişebilir. Bu yüzden kuruluk kesinlikle utanılacak bir şey değildir. Jelinizi sürün ve seksin tadını çıkarın!

3. Zevki doruklara çıkarabilir!

Kayganlaştırıcı, yalnızca kuruluk esnasında son çare olmak zorunda değil! Seks sırasında istediğiniz zaman kullanabilirsiniz çünkü ısıtma veya soğutma etkilerine de sahip olabilen bu jeller hazzı artırmada harikadırlar! Ayrıca prezervatifle birlikte ek kayganlaştırıcı kullanıldığında, seksi daha da doğal hissettirebilir.

4. Anal seks için idealdir!

Vajinanın aksine, anüs genellikle seks sırasında yeterli doğal kayganlığı vermez. Bu nedenle rahatlatıcı bir etki ve anal seks sırasında daha zevkli bir deneyim için bolca kayganlaştırıcı kullanın.

5. İstediğiniz miktarda kullanabilirsiniz, limit yok!

Ne kadar kullanmanız gerektiğine gelince, burada bir kural yok! Sadece siz ve partneriniz için uygun olanı seçmeniz yeterli olacaktır...🥰

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seksi daha güvenli hale getirebilir!

Jel sürtünmeyi azalttığı için doğal olarak seks sırasında yaralanma riskini de azaltır. Ayrıca seks esnasında prezervatif kullanıyorsanız, kayganlaştırıcı da prezervatifin yırtılma veya düşme olasılığını azaltır. Bu nedenle cinsel yolla aktarılan enfeksiyonlara karşı koruma da sağlayacaktır.

7. Ön sevişmeyi olduğundan daha eğlenceli hale getirebilir!

Cinsel organlar dışında uyarıcı etkiye sahip vücut bölgelerine kayganlaştırıcı jel sürüp partnerinizle oynamak oldukça eğlenceli olabilir. Jelin gücüne inanın ve bu dediğimizi uygulayın! 😛

8. Vajinada bağımlılık yaratmaz!

Kayganlaştırıcı gibi bir yardımcıya bir şekilde 'bağımlı' olabileceğinizden veya onsuz yeterince heyecanlanmakta veya harika seks yapmakta zorlanabileceğinizden endişelenebilirsiniz. Ancak böyle bir durum söz konusu değil, korkmadan doyasıya kullanabilirsiniz!

9. Mastürbasyon yaparken nelerden hoşlandığınızı anlamanıza yardımcı olabilir.

Jeli sadece başka biriyleyken kullanmanıza gerek yok! Kayganlaştırıcı jel, seks için harika olabileceği gibi mastürbasyon için de muhteşem bir araçtır. Tek başına ya da seks oyuncakları ile beraber kullanabileceğiniz jeller ile bir bilim insanı gibi kendi üzerinizde nelerden keyif alacağınızı anlamak için canınızın istediği deneyleri yapın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
10
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friedrich Nietzsche

Neyse bi abdest alayımda namaz kılayım ben tövbe bismillah 📿

DomatesCokPahali

neden sürtünmeyi azaltmaya çalışalım ki ?_