Görüş Bildir
Haberler
Cildi sıkılaştırmanın 12 yolu

etiket Cildi sıkılaştırmanın 12 yolu

uplifers .com
13.06.2014 - 15:06

Uzun süre sağlıklı bir diyet ve egzersiz programı uygulayıp istediğiniz kiloya kavuştuktan sonra, karşılaşabileceğiniz en büyük problemlerden biri, derinizin sarkmasıdır.

Peki formda kalmak ve daha sağlıklı görünebilmek için cildi sıkılaştırmanın yolları nelerdir? Uplifers olarak, All Women Stalk ekibinin hazırladığı, alternatif çözüm önerilerini, sizlerle paylaşıyoruz.

1. Vakit kaybetmeyin

Eğer kilolarınızla ilgili bir probleminiz varsa, çözüm bulmak için vakit kaybetmeyin. Çünkü cildiniz, yıllar geçtikçe elastikliğini kaybeder. Zayıflamayı düşünüyorsanız, hemen başlayın ve derinize kendini toparlaması için bir şans verin.

2. Düzenli bir diyet programı uygulayın

Sürekli kilo alıp veriyorsanız, bu durum vücudunuz ve cildiniz için fazladan baskı oluşturur. Tekrar tekrar kilo alıp verdiğiniz diyetler uygulamaktansa, kalıcı bir değişiklik yapın ve beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin. Uzun vadede, hem formda kalacaksınız hem de cildinizin sarkmasına engel olacaksınız.

3. Çok hızlı kilo vermeyin

Hızla kilo verdiren diyetler, sağlığınız için olduğu kadar, cildiniz için de zararlı. Cildinizin gereken gerginliğe kavuşma süreci yavaş ilerler. Eğer kilo verirken, küçük ve emin adımlarla ilerlerseniz, cildinize bu süreçte yardımcı olursunuz.

4. Cilt arındırıcı peeling kullanın

Araştırmalar, peeling kullanımının kan dolaşımını hızlandırarak; cildi tazelediğini ve forma soktuğunu gösteriyor. Kilo verdikten sonra cildinizin sıkılaşması için, haftada bir kaç kere, duş sırasında peeling uygulamakta fayda var.

Kaynak: http://www.uplifers.com/cildi-sikilas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın