Görüş Bildir
Haberler
Çiftlik Bank Mağdurları Dedektif Tuttu: 'Brezilya'da Olduğunu Biliyoruz'

etiket Çiftlik Bank Mağdurları Dedektif Tuttu: 'Brezilya'da Olduğunu Biliyoruz'

Çiftlik Bank mağdurları, Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın izini bulabilmek için dedektif tuttu. Dedektif Mehmet Uzuner, Aydın için 'Brezilya'da olduğunu biliyoruz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ukrayna'da intihar' iddialarının ardından mağdurlar dedektifle anlaştı

'Ukrayna'da intihar' iddialarının ardından mağdurlar dedektifle anlaştı

Hürriyet'ten İdris Emen'in haberine göre, yüksek kâr payı vaat ederek, 80 bin kişiden topladığı 500 milyon lira ile kayıplara karışan Mehmet Aydın'ı bulmak için, mağdurlar bir dedektifle anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde, Ukrayna'da intihar ettiği iddia edilen Aydın'ı bulmak için deneyimli bir dedektif tutan mağdurlar, Çiftlik Bank kurucusunun izini sürüyor.

'Brezilya, Paraguay ve Uruguay üçgeninde rahat bir şekilde hareket ediyor'

'Brezilya, Paraguay ve Uruguay üçgeninde rahat bir şekilde hareket ediyor'

2003 yılından beri özel dedektif olduğunu ve yaklaşık bir ay önce Aydın'ın izini sürmek için çalışma başlattıklarını söyleyen Mehmet Uzuner, 'Birliğe üye Latin Amerikalı bir dedektif firmasıyla iş birliği yapıyorum. Mehmet Aydın’ın intihar ettiği veya Ukrayna’da olduğu doğru değil. Aydın’ın Brezilya’da olduğunu biliyoruz. Aydın Brezilya, Paraguay ve Uruguay üçgeninde rahat bir şekilde hareket ediyor' dedi.

'Gittiği mekanları fotoğraflayıp, görüntüleri avukatlara ileteceğiz'

'Gittiği mekanları fotoğraflayıp, görüntüleri avukatlara ileteceğiz'

Dedektif Uzuner, Aydın'ı bulmak için yaptıkları çalışmalar kapsamında elde ettikleri verilerin yasal merciler ile paylaşılacağını belirterek, 'Aydın’ın ev adresi, kullandığı arabalar, gittiği mekanları fotoğraflayıp görüntüleri avukatlara ileteceğiz. Onlar da bu bilgilerle adli mercilere başvuracaklar.” dedi.

Çiftlik Bank vurgununun ardından kayıplara karışan Aydın, son olarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ortaya çıkan tatil fotoğrafları ile gündeme gelmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
360
43
20
16
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mincir

Bence dedektif de dolandırıcı çıkacak hadi bakalım

Turgut Özben

Keşke bir de dedektif vurgun yapsa şunlardan. Faize haram derler adını değiştirip çiftlik bank dersin koşa koşa giderler beter olun.

Sıradan Biri

Bir de dedektif dolandırırsa ya sizi.

Mehmet Köse

lan bırakın adamın peşini bu adamın aldığı para sonuna kadar hakkıdır adam internetten inek sağıp para kazanacam dedi baya bi ineği sağdı parasını kazandı ki... Devamını Gör