Görüş Bildir
Haberler
Christopher Nolan Yeni Filmi İçin Keşfe Çıktı

Christopher Nolan Yeni Filmi İçin Keşfe Çıktı

Onedio Medya
28.12.2015 - 22:33

Ünlü yönetmen Christopher Nolan, 2. Dünya Savaşı'nın önemli olaylarından Dunkirk Tahliyesi'ni, diğer adıyla Dinamo Operasyonu'nu beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz Eylül ayında Warner Bros tarafından yapılan açıklamada Christopher Nolan'ın yeni filminin 21 Temmuz 2017 yılında vizyona gireceği duyurulmuştu.

Fransız La Voix Du Nord'da yer alan habere göre ise Nolan, 2. Dünya Savaşı'nda geçen bir drama üzerinde çalışıyor. Aynı haberde usta yönetmenin kardeşi Jonathan Nolan ile birlikte Dunkirk'te keşifte oldukları belirtildi.

Dunkirk tahliyesi sonucunda 225 bin İngiliz ve Kanadalı, 120 bin Fransız askeri olmak üzere 345 bin asker, ölüm çemberinden kurtarılmıştı. 

Nolan Yıldızlararası filminde Matthew McConaughey, Jessica Chastain,Michael Caine ve Anne Hathaway ve Warner Bros'un Kara Şövalye filmlerinde Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy gibi ünlü isimlerle çalışmıştı. 

Ayrıca geçen ay prömiyeri yapılan iki stop motion yönetmenini konu alan belgesel niteliğinde Quay isimli bir kısa film yayınlamıştı.

Beyazperde

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
14
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berk

Heyecanla bekliyorum. Umarım propaganda dolu bir film gelmez.

starlight

dunkirk'le ilgili nasıl bir film çıkabilir ki, kaldı ki ortada bir başarı ya da kahramanlık hikayesi de yok, tamamen hitler'in inisiyatifiyle kaçmasına izin ... Devamını Gör

nebukadzee

dram filmi olur büyük ihtimalle

Ahmetcan Oral

EE, bizdeki şark görevi misali zalım Naziler kahraman ABD, Fransa, İngiltere filmi çekmesinin zamanı geldi Nolan' ın. Film 10 numara olur tabi ama orası ayrı... Devamını Gör