Görüş Bildir
Haberler
Cesur musun Korkak mısın?

etiket Cesur musun Korkak mısın?

Zeynep Şahin
29.09.2020 - 13:00

Bu 10 soruluk test, senin ne kadar cesur veya korkak biri olduğunu söyleyecek!

Teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da seç.

3. Evde yalnızken içeriden garip sesler duydun, ne yaparsın?

4. Dışarıdan eve geldiğinde evininin yandığını gördün, yakın arkadaşın da içerde. Ne yaparsın?

5. Tüm dünyayı kurtarma ihtimali uğruna, bir deneyde denek olarak kendini feda eder miydin?

6. Peki, bu adamın yerinde olmak ister miydin?

7. Bir olayla başa çıkman gerektiğinde mantığınla mı hareket edersin, duygularınla mı?

8. Hayattaki en büyük korkun nedir?

9. Evde besleyecek olsan hangi hayvanı beslerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak, şişe çevirmece oynuyoruz. Doğruluk mu, cesaret mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korkak!

Korkak!

Adım atarken önüne engeller çıkabiliyor. Maalesef, bu engelleri gözünde daha da çok büyütüyorsun korkuların sayesinde. Korkularını bir kenara bırakıp o şekilde yoluna bakmalısın. Atacağın her adımı korkularını dinlemeden, onları rafa kaldırarak atmalısın. Bu şekilde oluşu, senin daha kararlı biri olmanı sağlayacak zamanla. Aynı zamanda daha da öz güvenli hissedebileceksin. Hayatında karşına çıkacak engellerin üstesinden gelebileceğini sakın unutma.. Hemen yoluna girmese bile zamanla rayına oturtabilirsin. Bu yolda olabildiğince korkmadan yürü! Hayatından korku faktörünü biraz da olsa çıkartmak, seni psikolojik olarak daha iyi ve rahat hissettirecektir.. Sakın unutma, her insan korkabilir. Önemli olan bu duyguyu kontrol edip, bizi ele geçirmesine izin vermemek..

Cesur!

Cesur!

Gerçekten çok cesur bir insansın! Her olaya korkusuzca yaklaşıp, olayların bir şekilde üstesinden gelebileceğine inanıyorsun. Yen bir adım atarken asla çekinmeyen, bahanelerinin ardına saklanmayan, kendine verdiğin sözleri her zaman tutmaya çalışan birisin. Denemekten, hata yapmaktan, sendelemekten korkmuyorsun. Korkmana da gerek yok tabii! Bu durum seni özel hayatında daha başarılı ve öz güvenli kılıyor. Hayatımızın bazı dönemlerinde pürüzlerle karşılaşabiliyoruz, sen bu pürüzlerin teker teker üstesinden gelerek başarıya bir adım daha yaklaşmış oluyorsun. Cesur davranışların, sana hayatta başarı getiriyor olsalar da bazen sorunlar yaşayabiliyorsun. Bu sorunların sebebi de çok ani kararlar verip, daha aceleci davranman diyebilirim. Bazı durumlar karşısında bir kaç dakika daha düşünüp o şekilde karar verirsen, senin için daha doğru sonuçlar doğurabileceğini düşünüyorum..

Yarı yarıya!

Yarı yarıya!

Yeri geldiğinde korkak, yeri geldiğinde de cesur! Karşılaştığın durumlara göre yaklaşımın da haliyle değişiyor. Olayları kendine göre analiz edip değerlendiren birisin. Kendince tartıp ona göre tepki veriyorsun. Bu durumu kontrollü olarak devam ettirmeye çalışıyorsun ama bazen şaşabiliyor haliyle. Aslında korkmaman gereken bir durumda fazla endişeye kapılabiliyorsun. Böyle zamanlarda durumu biraz daha tartman çok daha iyi olacak senin için. Endişeye kapılmayarak çok daha emin adımlar atabileceksin. Daha önce de bunu başarabildiğin gibi. Korku olmadan da olmaz tabii, maksat o duyguları dengelemekte!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
249
162
72
58
56
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Yarı yarıya 😁

Pasif Kullanıcı

ilk soruda Leo yu görüp kitlenenler?

Dolunay

yarı yarıya, doğru. Böcek gibi saçma sapan seylerden korkmam veya sehir efsaneleri korku filmleri vs. ama karanlıktan korkarım. Buda sizin için saçma ama ban... Devamını Gör