Görüş Bildir
Haberler
Çocuklu Ailelere Çeşme'de Yenilikçi Tatil Alternatifi

Çocuklu Ailelere Çeşme'de Yenilikçi Tatil Alternatifi

Onedio Medya
03.07.2015 - 19:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Altınkum Flyinn Beach’de ‘çocuklar anne babasını alıp tatile gelsin diye’ açılan Craft Çocuk Atölye’sinde ritim, masal anlatımı, çizgi film, yoga, drama, akıl oyunları, kukla, el ve yüz boyama, dans, resim, kum oyun terapisi gibi çocukların, kişisel, sosyal ve zeka gelişimini destekleyen çeşitli etkinlikler yer alıyor.

2011 yılından bu yana ses getiren sinema ve dizi filmlere oyuncu yetiştiren Craft Oyunculuk Atölye, şimdi de çocuklar için kolları sıvadı. Craft Çocuk Atölye, Çeşme Altınkum’daki Flyinn Beach bünyesinde “çocuklar anne babasını alıp tatile gelsin diye” sloganıyla açıldı.

Aileler, çocukları uzmanlar gözetiminde zihinsel gelişimlerine katkı sağlayarak eğlenip, keyifli vakit geçirebilecekleri Craft Çocuk Atölye’sine emanet edebilecekler.

Craft Oyunculuk atölyesi kurucularından Bahar Erkal, “Yaratıcılıkta sınır tanımadan kumdan kale yapmanın ötesine geçeceğiz. Ebeveynleri Happy Hour’da eğlenirken, çocukları bizimle eğlencede olacak. Bu yaz deniz, kum, güneş ve Craft Çocuk sizi bekliyor” dedi.

'Oyun, çocuk için hayatın provasıdır'

'Oyun, çocuk için hayatın provasıdır'

Craft Çocuk Atölye’si eğitmenlerinden Pedagog Gizem Lermi ise şunları söyledi: 

Oyun, çocuk için hayatın provasıdır. Çocuklara, zihinsel sınırsızlıklarının içerisinde yaratıcı düşünme becerileri kazandırmayı hedef alan uçsuz bucaksız bir alandır. Eğitimle desteklenen Craft Çocuk'un renkli dünyası hepimizi bir anda içine çekti. Temelde çocukların bilişsel gelişimini ve yaratıcılığını baz alan, yaz okulu kapsamında bir eğitim alanı hedef aldık. 3-12 yaş arası çocukların, kişisel, sosyal ve zeka gelişimini destekleyen, aktivitelerle sabah 10.00’dan akşam 19.00’a kadar çocukların doya doya eğlenip aynı zamanda da yeni deneyimler kazanabilecekleri, güneşin zararlı ışınlarının olduğu saate güvenli bir ortam hazırladık.'

Yaz tatili boyunca Flyinn Beach’e gelen misafirler Çeşme’nin en güzel plajında, Bej restaurant’ta, Tektekçi’de, Wom Karaköy’de veya Y’git’te vakit geçirirken Craft Çocuk Atölyesi’nde çocuklar ritim, twister, masal anlatımı, çizgi film, yoga, drama, akıl oyunları, kukla, el ve yüz boyama, dans, resim, kum oyun terapisi atölyeleri ile çeşitli etkinliklere katılabilecek.

Etkinlikler

  • 4-5 Temmuz Mangala Oyunu araştırmacısı Serdar Asaf Ceyhan ile Mangala Oyunu atölyesi

  • 11-12 Temmuz İstanbul Go Okulu kurucusu Mehmet Emin Barsbey ile çocuklar için Go atölyesi

  • 18-19 Temmuz Türk Beyin takımından Pedagog Ebru Gezer’den zeka oyunları eğitimi

  • 25-26 Temmuz senarist-yazar Beyza Akyüz’den Şifahen Masallar ve çizgi film atölyesi

Craft Çocuk Atölye FacebookTwitterInstagram ve web sayfasından detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Bu bir reklamdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın