Görüş Bildir
Haberler
Cennet Mahallesi'nde Esra Erol Rüzgarı! Görenler Şaşkına Döndü!

Cennet Mahallesi'nde Esra Erol Rüzgarı! Görenler Şaşkına Döndü!

GNS
22.10.2021 - 23:28

Yıllardır televizyon ekranlarında pek çok farklı şekilde karşımıza çıkan Esra Erol uzun bir süredir sunuculuk yapıyor. Kendi programlarının moderatörlüğünü yapan ve farklı konu başlıklarından ilerleyen Erol, ekranlar önündeki haline sunuculuktan çok daha önce başladı. Küçük rollerle oyunculuk yaparak televizyon kariyerine başlayan Esra Erol seneler içinde bulunduğu yere doğru evrildi. Çemberimde Gül Oya ve Cennet Mahallesi gibi dizilerde rol aldığı ortaya çıkan Esra Erol'un o dönemlerdeki hali...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündüz kuşağının başarılı sunucusu Esra Erol, kariyerine ilk başladığı dönemlerde yer aldığı Cennet Mahallesi ve Çemberimde Gül Oya dizilerindeki rolleriyle görenleri şaşkına uğrattı. İşte o görüntüler...

Figüranlıktan Sunuculuğa

Figüranlıktan Sunuculuğa

Şimdilerde Türkiye'nin en başarılı sunucularından olan Esra Erol'un dizideki tek repliği, ''Tutuklanmak için buraya getirildiğiniz fakat kefaletle serbest bırakıldığınız söyleniyor'' olmuştu. Ünlü sunucu Esra Erol, aralarında ünlü oyuncu Melisa Sözen'in de yer aldığı bir muhabir ordusunun arasında yer alıyor.

Esra Erol, 2004 yılında henüz ekranlarla yeni tanıştığı dönem, Cennet Mahallesi dizisinin 66. bölümüne figüran olarak katıldı. Erol, Ferhat ve Sultan'ın kalmaya geldikleri otelde, bir seks işçisini canlandırıyordu.

Ünlü sunucu, söz konusu sahnede, ''Hayrullah abi, kız biz arkadaşlarla yukarı eğlenmeye çıkıyoruz'' ve ''Şekerim, otelin payını öde'' deyip polis baskınına kadar ortadan kaybolmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın