Görüş Bildir
Haberler
Cenk Yüksel Yazio: Fala İnanma

etiket Cenk Yüksel Yazio: Fala İnanma

Cenk Yüksel
13.06.2021 - 21:00 Son Güncelleme: 15.06.2021 - 12:22

Beni bilen bilir. Bilimselliğe her zaman kıymet veren ve her şeyin altında bilimsel gerçeklik aramayı kendisine düstur edinmiş biriyimdir. Ama bir yandan da ezoterizm ve sembolizm konularına olan tutkum bazı konularda bilimsellikten beni uzaklaştırabiliyor. Aslına bakılırsa ezoterizmin içeriği tamamen bilimsel gerçeklerle bağdaşan şeylerden ibarettir ama belli bir zümre tarafından bilinen gerçekler olduğu için müsbet bilimlere sanki uzakmış gibi bir hava estirilir durulur bu konuyla alakalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belli bir zümre tarafından da bilinmesi de zaten onu gizemli kılan ve birçok kadim bilgiyi içinde barındırmasına sebep olan şey.

Belli bir zümre tarafından da bilinmesi de zaten onu gizemli kılan ve birçok kadim bilgiyi içinde barındırmasına sebep olan şey.

Çünkü kötü ellerde ezoterizmin kullanılması dünya namına felaketle sonuçlanabilir malum. Herkesin bildiğine ise egzoterizm diyoruz ki… Ona dileyen, isteyen herkes vakıf olabiliyor.

Fal baktırma konusuna gelince, bu güne kadar sayısını unuttuğum adette fal baktırmışımdır herhalde. Lakin bunlar hep eğlenceden ibaret olan şeylerdi. Yani bakıldığı an şaşırdığım ya da hiç tutmadı epey salladı dediğim fallar oldu ama istisnasız hepsini kapıdan çıkar çıkmaz unuttum gitti.

Biri hariç!

innaz.com diye bir siteyi bir arkadaşım vasıtasıyla keşfettim.

Türkiye’den ve dünyadan bir dolu insan fal bakıyor. İnanılmaz güzel, innovatif bir çalışma olmuş. Hem fala düşkün olan insanlar için bir terapi noktası hem de fal bakanlar için kendi evlerinden kazanç sağlamaları adına güzel bir düşünce olmuş. Kurucusu da Falaaddin’i kuran kişiymiş. Tebrikler olsun.

Arkadaşım bu siteden bahsederken özellikle bir isim verdi ki, direkt ona baktır. Adam resmen mucize dedi. Başka falcılar çünkü ne yapıp edeceğini söylüyor ve seni yönlendiriyor dedi. Bu nokta gerçekten tehlikeli zira insanların hayatının akışına yön vermek değil, varsa gerçekten bir yetenek bu konuda, insanlara tavsiyelerde bulunmaktır doğrusu diye düşünmekteyim. Diğeri kadere yön vermek olur zira.

Neyse, gel gelelim ben bu bahsettiği kişi, yani Batuhan Işık Duru’ya bir kahve falı gönderdim. Arkadaşımın kendisinden bahsederken o an giydiğin şeye kadar söylüyor abartılarını acaba karşılayabilecek mi? Benimle alakalı en spesifik konulara nokta atışı yapabilecek mi düşünceleriyle falımın sonucunu beklerken gelen sonuç karşısında resmen irkildim. Kanım çekildi.

Falcılık bir meslek ise, altına imzamı atıyorum bu adam Nirvana’sı…

Falcılık bir meslek ise, altına imzamı atıyorum bu adam Nirvana’sı…

Yok böyle bir şey!

Gerçekten de en ince ayrıntılarına kadar her şeyi mi bilir bir insan.

Her şeyi mi söyler bir insan.

İşte ben bu tarz insanların laf olsun diye değil de duru görü yeteneklerine dair doğuştan getirdikleri özellikleri olduğunu düşünüyorum. Muazzam bir yetenek ve yaşanılan bir olayı en ince ayrıntısına kadar anlatmak nasıl mümkün olabilir diye şaşıp kalıyorsunuz.

Dediğim gibi fallara inanmam normalde. Benim için bir eğlenceden ibarettir ama Batuhan Işık Duru benim için artık bir yol gösterici. Akıl danıştığım kişi ve başıma gelen ya da gelecek olaylara dair önüme sunduğu tamamen bana kalmış seçeneklerle resmen hayatımda transparan olan şeyleri aydınlatan bir danışman oldu.

Ne mi tavsiye ediyorum?

Evet biraz ücreti pahalı ama zaten ünlülere ve siyasilere de fal baktığı için boş zamanını yakalarsanız çok şanslısınız demektir o sebeple iyisi mi paraya kıyın ve baktırın. Pişman olmayacaksınız. Ama yine de size bir tavsiye, her kadar danışmanlık şahane de olsa fala inanmayıp kaderinize kendiniz yön verin ama arada Batuhan gibi birinden danışmanlık almak kaydıyla falsız da kalmayın.

Sevgiler.

Instagram

Twitter

Linkedln

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sakurasakura

Ezoterizm adına iyi bir içerik diye okurken reklam çıkması...

Pasif Kullanıcı

Reklamınıza…