Görüş Bildir
Haberler
Cem Küçük Ayakkabı İşine Girdi

Cem Küçük Ayakkabı İşine Girdi

Emre Ordu
08.06.2023 - 15:49 Son Güncelleme: 08.06.2023 - 15:57

Gazeteci Cem Küçük ayakkabı sektörüne girdi. Küçük ve 4 ortağı “Fil Ayakkabı” adı ile bir şirket kurdu. Ortaklar arasında, son seçimde AK Parti listesinde Zonguldak’tan milletvekili adayı da olan iş insanı Nejdet Tıskaoğlu da yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 4’ü Zonguldaklı 5 ortak, geçen 27 Şubat’ta Fil Ayakkabı Aksesuar Dış Ticaret Limited Şti. adı ile bir şirket kurdu.

1.2 milyon lira sermayeli şirketin ortakları arasında uzun yıllar ayakkabı sektöründe çalışan iş kadını Alime Kırışık, Gazeteci Cem Küçük, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, iş insanı Osman Uğurlu ile Murat Sur yer aldı. 

Bu arada, Tıskaoğlu son seçimde Zonguldak’ta AK Parti'den milletvekili adayıydı. Tıskaoğlu, Elcab Kablo ve Profil şirketinin de Yönetim Kurulu Başkanı.

Kendi markası ile satış yapacak

Kendi markası ile satış yapacak

Fil Ayakkabı'nın, Esenyurt'taki bu binada kiracı olarak faaliyet gösterdiği kaydedildi.

Halk Tv'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Fil Ayakkabı, Hocin markası ile yurtiçi ve yurtdışında satış yapacak. Erkek ayakkabı markası olarak planlanan Hocin’in ürün katalogları da hazırlandı. Edinilen bilgilere göre Fil Ayakkabı, başlangıçta doğrudan üretim yapmayacak.

Uzun yıllardır ayakkabı sektöründe olan iş kadını Alime Kırışık, 2018’de kurduğu Onurlu Ayakkabı, başka firmalara olduğu gibi Fil Ayakkabı için de üretim yapacak. Onurlu Ayakkabı hali hazırda ‘Sorelle” markası ile kadın ayakkabı üretimi yapıyor.

Küçük: "İnşallah başarılı oluruz"

Küçük: "İnşallah başarılı oluruz"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Küçük konuyla ilgili şunları söyledi:

“Hemen hepimiz Zonguldaklıyız. Ortaklardan Nejdet Bey ile çocukluk arkadaşı sayılırız. Fikir; ben ve Nejdet Beyden çıktı. Bakalım inşallah başarılı olur. E-Ticaretten satışlar olacak. Kataloglar hazırlandı. Üretim için de bir takım gelişmeler olabilir. Keza mağazalaşma da… Ancak gidişata bakmak gerek öncelikle.' 

Küçük, şirkete 5 kişinin daha ortak olacağı bilgisini de paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
8
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kılıç

arkadaşlar hafızalara kazıyalım "fil ayakkabı" almayalım.. çevremize yayalım ltf..

kayra han

Bu abi sik yalarken videosu çıkan abi değil mi? Yandaş bir gazeteci olarak mecazi anlamda değil gerçekten söylüyorum. Sedat peker mi ifşalamıştı bu lgbtq+ bi... Devamını Gör

kayra han

Yok o yav

Resho

Muhalefet düzgün politika yürütseydi bu mahlukatlar ya şu an ülkeden kaçmıştı ya da lağım deliğine saklanmıştı.