Görüş Bildir
Haberler
Cem Dermanlı Kimdir? Cem Dermanlı Neden Öldü? Tarkan'ı Yıkan Ölüm

Cem Dermanlı Kimdir? Cem Dermanlı Neden Öldü? Tarkan'ı Yıkan Ölüm

Tarkan'ın meslek hayatına başladığı günden bu zamana hep onun yanında olan Cem Dermanlı hayatını kaybetti. Megastar Tarkan sosyal medya hesabında  Dermanlı'nın ölüm haberini duyurdu. Cem Dermanlı'nın vefat haberinin ardından kim olduğu merak konusu oldu. Vatandaşlar, 'Cem Dermanlı kimdir, kaç yaşında, neden vefat etti?' gibi soruları araştırmaya başladı. Peki, Cem Dermanlı kimdir? Cem Dermanlı kaç yaşındaydı? İşte Tarkan'in Cem Dermanlı paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Dermanlı Kimdir?

Cem Dermanlı Kimdir?

Cem Dermanlı, Megastar Tarkan'ın kariyeri boyunca sahne amirliğini üstlenen kişidir.

Cem Dermanlı Neden Hayatını Kaybetti?

Cem Dermanlı Neden Hayatını Kaybetti?

Tarkan haricinde Teoman, Işın Karaca gibi ünlülerle çalışan Cem Dermanlı'nın neden hayatını kaybettiği henüz bilinmiyor.

İşte Tarkan'ın Paylaşımı!

İşte Tarkan'ın Paylaşımı!

“20'li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı'yı kaybettik. Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor. Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak. Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi... Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim...”

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın