Görüş Bildir
Haberler
Kimler Gelmiş Kimler Geçmiş: Megastar Tarkan'ın Çalkantılı Aşk Hayatına Yakından Bakıyoruz

Kimler Gelmiş Kimler Geçmiş: Megastar Tarkan'ın Çalkantılı Aşk Hayatına Yakından Bakıyoruz

10.04.2022 - 11:15

Tarkan, 1990'lı yılların başından beri yaptığı başarılı işlerle Türkiye'nin megastarı olmuş bir sanatçı. Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da her zaman magazincilerin göz bebeği oldu. Şimdilerde eşi Pınar hanımla mutlu bir evliliği olan Tarkan'ın geçmişte yaşadığı aşkları biliyor musunuz? Öyle aşklar geçmiş ki hayatından kimileri dillere destan olmuş kimileri ise kapalı kapılar arkasında yaşanmış. Hatta magazinciler görüntü almayı dahi başaramamış! İşte, az bilinen yönleriyle Tarkan'ın aşk hayatı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk aşk tecrübesi: Ayşen

İlk aşk tecrübesi: Ayşen

Tarkan, aşk hayatında bildiğimiz ilk tecrübesini 17 yaşında yaşıyor. Ünlü popçu henüz gencecik bir delikanlıyken Ayşen isimli bir genç kızla nişanlanıyor ancak evliliğe gidemeden yollarını ayırıyorlar. Gelin adayının hayatı ile ilgili bilinen tek şey ise isminin Ayşen olduğu.

Marjinal sevgilisi: Jülyet Dilge

Marjinal sevgilisi: Jülyet Dilge

Şöhretinin arttığı ilk yıllarda Jülyet Dilge giriyor hayatına. Jülyet Dilge, saçlarını farklı renklere boyamayı ve bolca piercing takmayı seven marjinal görünümlü bir kadın. Tarkan'ın ise ilk aşkı. Tutkulu bir aşk yaşayan ikilinin ayrıldıktan sonraki süreci olaylı oluyor. Ayrılık sonrası Jülyet Dilge'nin verdiği bir röportajda söylediği sözler Tarkan'ı oldukça kızdırıyor. Jülyet Dilge bu ayrılık sonrası hayatını tamamen değiştiriyor ve Los Angeles'a taşınıyor. Şimdilerde Hollywood'da ünlü sanatçılara kuaförlük yapıyor.

"İkimizin Yerine" şarkısının ilhamı olan kadın: Elif Dağdeviren

"İkimizin Yerine" şarkısının ilhamı olan kadın: Elif Dağdeviren

Gazeteci Elif Dağdeviren ile aşkları bir röportaj sonrasında başlıyor. Magazinciler tarafından sürekli takip altında olan bu büyük aşk yine bir röportajın ardından son buluyor. Tarkan'ın o dönemlerde bir dergiye verdiği röportajda hiç aşık olmadığını söylemesiyle Elif Dağdeviren ilişkiyi bitirme kararı alıyor. O sırada Amerika'da yaşayan Tarkan'ı arayarak bir telefonla ilişkiyi bitiriyor. Elif Dağdeviren, Tarkan'la yaşadığı ilişkinin çok ilgi çekmesinden dolayı yorucu olduğunu söylüyor. O dönemde çıkan 'Şımarık' albümündeki 'İkimizin Yerine' şarkısının ilhamının ise bu ilişki olduğu söyleniyor.

Mesafelerin bitirdiği ilişkisi: Nevbahar Demirağ

Mesafelerin bitirdiği ilişkisi: Nevbahar Demirağ

Tarkan, şimdilerde Ali Koç'un eşi olan Nevbahar Demirağ ile bir yıl süren bir ilişki yaşamıştı. ABD-Türkiye arasında uzak mesafeyle yürüttükleri ilişki bu mesafe yüzünden sona ermişti. Tarkan Nevbahar'ı görür görmez vurulduğunu ve ilişkilerinin başladığını söylemişti ancak aynı dönemde Tarkan'ın hayatında iki kadının daha olduğunu söylentileri de bulunuyor.

Magazinden uzak yaşadığı ilişkisi: Nil Özalp

Magazinden uzak yaşadığı ilişkisi: Nil Özalp

'Kalp Boş' şarkısıyla çok iyi bir çıkış yakalayan Nil Özalp, albüm hazırlığı yaptığı dönemlerde megastar Tarkan ile aşk yaşıyor. Tarkan, Nil'in başarısının gölgede kalmasını istemediği için 2,5 yıl boyunca gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorlar. Nil Özalp yıllar sonra verdiği bir röportajda bu ilişkiyi itiraf ediyor. Tarkan'ın çok ünlü olmasının Nil Özalp'e olumsuz yansıyacağını ve onun desteğiyle bir şeyler yaptığının düşünülmesini istemediği için o dönemde saklandıklarını söylüyor. İlişkiden beklentileri birbirine uymadığı için 2,5 yılın ardından ayrılıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cezayir asıllı Fransız aşkı: Asia

Cezayir asıllı Fransız aşkı: Asia

Paris'te bir barda saatlerce dans ederek tanışıyorlar. Asia, Tarkan'la yaşadıklarını yıldırım aşkı olarak tanımlıyor. 1,5 yıl boyunca aynı evde yaşıyorlar ve ilişki boyunca bu aşkı kimse bilmiyor. Türkiye'de Tarkan'ın cinsel kimliği üzerine tartışmaların olduğu dönemde bu söylentilere dayanamayan Asia, bir televizyon programına katılarak Tarkan'la ilgili açıklamalar yapınca ilişkilerinin detayları öğreniliyor.

8 yıl süren tutkulu ilişkisi: Bilge Öztürk

8 yıl süren tutkulu ilişkisi: Bilge Öztürk

Tarkan, en çok konuşulan ilişkisini avukat Bilge Öztürk ile yaşıyor. 8 yıl boyunca birlikte olan ikili, ilişkileri süresince inişli çıkışlı pek çok olay yaşıyorlar. İlişkileri boyunca ikili hakkında çok şey yazılıyor, hatta aralarındaki ilişkinin bir iş anlaşması olduğu bile söyleniyor. Bir dönem, gazetelerde Tarkan'ın cinsel yönelimini saklayabilmek için Bilge Öztürk'e para ödeyerek sevgili rolü oynamasını istediği yazılıyor. 8 yılın ardından Tarkan'ın evliliğe sıcak bakmaması sebebiyle yollarını ayırıyorlar. Bir veda yemeği yiyerek ilişkilerini bitiriyorlar ve arkadaş kalıyorlar. Hatta yakın dönemlerde karşılaştıkları bir düğünde Tarkan'ın eşi Pınar hanım ile Bilge Öztürk'ü tanıştırdığı söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
25
21
14
13
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın