Görüş Bildir
Haberler
Çebi: "Fikret Orman Takımın Gomez'i, Beni de Atiba'ya Benzetebiliriz"

Çebi: "Fikret Orman Takımın Gomez'i, Beni de Atiba'ya Benzetebiliriz"

Enver K.
30.01.2016 - 15:46

Beşiktaş TV'nin sorularını yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetim kurulu içinde takımın Mario Gomez'i olarak Fikret Orman'ı gösteren Çebi, 'Beni de Atiba’ya benzetebiliz. Fikret Orman hırslı ve azimlidir. Vazgeçmez kolay kolay.' ifadelerini kulladı.

Çebi Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kırgınlığı dile getirirken, 'iki yıl boyunca Galatasaray ve Fenerbahçe statlarında oynama isteğimizin reddedilmesi benim spor yöneticiliğimde hayatım boyunca unutmayacağım bir hadise olarak kalacaktır. Stadımızın olmamasının dezavantajını kullanarak ve bunun arkasına sığınarak şampiyon olma arzusu içerisinde olmalarını halen anlayabilmiş değilim. Bu ne hırstır.. Bu nasıl bir dünyadır ki bizi misafir etmediler. Hakikaten içimin acıdığı en önemli olaylardan bir tanesi budur. Yazık etmişlerdir, doğru etmemişlerdir. Bir laf vardır, bugün bana yarın sana... Ben bunu unutmayacağım. Hatta bazılarının verir gibi yapıp da vermeyip, bizleri oyalayıp, bizleri planlama açısından bile günlerce meşgul etmiş olmalarını da buradan tenkit ediyorum. Diğer takım verirse biz de vereceğiz gibi söylemler akla zarar şeyler. Bunlar yöneticilerin yapmaması gereken şeyler. Dolayısıyla hem onların vermemelerinin acısını yaşadık hem de onun zorluklarını yaşadık.' dedi.

Devre arasında yapılan transferleri de değerlendiren Çebi, 'Üç tane kalecimiz olması gerekiyordu. Bunu sağladık. Bundan sonra kale Tolga, Boyko ve Günay’a ait. Günay tabi daha çok genç, ileride çok iyi bir kaleci olacağını biliyorum. Boyko'nun takımdaki rekabeti artıracağını düşünüyorum. Stoper olarak Alexis’e karar verdik. O bölgede de ihtiyacımız vardı. Ersan ile rekabete girip takıma katkı vereceğine inanıyorum. Aras’ı ben çok iyi bilmiyorum , sayın başkan kendisini takip ettiğini söyledi. Zaten o bir proje bazında düşünülmüştür. Çünkü yarın bir gün transfer dönemi geldiğinde artık Beşiktaş futbolcu satacak. Eski günler yok artık, satacağız.. Demba ve Atınç’ın satışının Beşiktaş’a getirdiği katkılar ortada. Artık futbol kulüplerini biraz ticarethane gibi de görmemiz lazım. Sezon sonunda bazı oyuncularımızın kulübe büyük maddi kaynak sağlayarak ayrılmalarını düşünerek planlama yapmak zorundayız. ' şeklinde konuştu.

Ahmet Nur Çebi ayrıca Şenol Güneş ile daha iyi bir iletişimleri olduğunu ve bu durumun takıma da olumlu yansıdığının altını çizdi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın