Görüş Bildir
Haberler
Pürüzsüz ve Eşit Bir Cilt Tonu İçin En İyi CC Krem Tavsiyeleri

etiket Pürüzsüz ve Eşit Bir Cilt Tonu İçin En İyi CC Krem Tavsiyeleri

Kübra B.
17.04.2023 - 17:00

Cildinize uygun krem seçerken sürekli karşımıza çıkan CC krem adının nereden geldiğini hiç düşündünüz mü? CC krem, 'renk düzeltme' anlamına gelen 'Color Correcting' kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Cilt tonunu eşitlemek, lekeleri ve kızarıklıkları azaltmak, gözenekleri gizlemek ve cildi nemlendirmek için kullanılan CC kremler, güneş koruması sağlayarak cildinizi zararlı UV ışınlarından korumayı da ihmal etmiyor.

Krem seçimi yaparken ''BB ve CC krem farkı ne?'' ne diye merak ediyorsanız özetle, BB krem daha hafif bir formül ile nemlendirme ve küçük kusurları kapatmak için kullanılırken, CC krem cilt tonunu eşitlemek, kapatıcılık sağlamak ve güneş koruması sağlamak için kullanılıyor. 

Bu içeriğimizde en iyi CC krem yorumlarını dikkate alarak Pure Beauty CC Krem, La Roche Posay CC Krem, L'Oréal Paris CC Krem önerilerinin de olduğu en iyi CC kremleri aşağıda sizin için bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 17.04.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chanel CC Krem

Chanel CC Krem

Cilt tonunu eşitleyerek daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüm sağlayan Chanel CC krem, içeriğindeki antioksidanlar ile cildi koruyarak daha genç ve canlı görünmesini sağlıyor. Ayrıca cildi nemlendirme ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. 

Kolay kullanımı ve hafif formülüyle cilde kolayca yayılarak, doğal bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra cildi güneşin zararlı etkilerinden korumak için SPF 50 güneş koruması içeriyor. Tüm cilt tipleri için uygun olup, özellikle kuru ciltler için öneriliyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Erborian CC Red Correct

Erborian CC Red Correct

Erborian CC Red Correct, cilt tonunu eşitleyerek kırmızıya dönük cilt tonu sorunlarına çözüm sunan bir CC krem olarak en iyiler arasında yer alıyor. İçeriğindeki yeşil pigmentler sayesinde cildin kızarıklıklarını ve lekelerini hafifletiyor. Cildi nemlendirerek, ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. 

Bu krem aynı zamanda cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korumak için SPF 25 içeriyor.

Erborian CC Red Correct, tüm cilt tipleri için uygun olup özellikle kızarıklık sorunu yaşayan ciltler için öneriliyor. Eşit tonlu bir cilt için kızarıklığı anında düzeltiyor ve cilde ışıltı katıyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC Krem

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC Krem

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC Krem, cilt tonunu eşitleyerek aydınlık ve genç görünmesini sağlayan formülüyle öne çıkıyor. Ciltte görülen yaşlanma belirtilerine karşı, genç bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. 

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olup, özellikle yaşlanma belirtileri görülen ciltler için önerilir. Ayrıca SPF 10 güneş koruması ile cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

Linki burada.

Clinique Superdefense CC Krem

Clinique Superdefense CC Krem

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30anında canlı bir cilt tonu sağlayarak, cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Doğal ve ışıltılı bir görünüm sağlayan hafif formüllü bu krem, ciltte uzun süre kalıcılığını koruması ve akıllı cilt tonu düzenlemesi özelliğiyle bu konuda en iyiler arasında yer alıyor. 

İçerisindeki SPF 30 ile cildi zararlı güneş ışınlarından korumayı destekliyor. Yağsız yapısıyla cilde yoğun nem sağlıyor.

Tüm cilt tipleri için uygun. 

Fiyatı 690 TL

Buradan ulaşabilirsiniz.

Üründen çok memnun kaldım. Sivilce en büyük korkumdu fakat sivilce yapmadı. Yapısı güzel yüzüme güzel dağılıyor. İkinci şiparişimi yeni verdim tavsiye ederim.

La Roche Posay Rosaliac CC Krem

La Roche Posay Rosaliac CC Krem

La Roche Posay Rosaliac CC Krem, hassas ciltler için özel olarak üretilen formülü ile kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler için ideal bir seçim olacaktır. Cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak, cildin yatışmasına ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

İçeriğindeki yeşil pigmentler ciltteki kırmızılığı azaltarak, cildin daha doğal bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca SPF 30 güneş koruma faktörü ile güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildi korumayı da ihmal etmiyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

L'Oréal Paris C'Ést Magic Kızarıklık Giderici CC Krem

L'Oréal Paris C'Ést Magic Kızarıklık Giderici CC Krem

Hassas ciltler için özel olarak tasarlanmış olan L'Oréal Paris C'Ést Magic CC Krem, cilt kızarıklıklarını ve renk eşitsizliklerini gizleyerek, cildinize canlı ve tazelenmiş bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca canlı ve taze bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Aydınlık ve doğal bir görünümün yanı sıra içeriğindeki incir özüyle 24 saat cildi nemlendiriyor. Tüm cilt tipleri tercih edebilir.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

İlk defa denedim. L'Oreal ürünlerini biliyoruz zaten. Cildimde inanılmaz renk eşitsizliği var ve zamanında kullandığım Roaccutane akne tedavisinden dolayı yüzümde ufak lekeler var. Bunları doğal olr nötürledi. Bronz bir tenim var. Cildimde sırıtmadı. Yazın kullanılabilecek doğal duran bir CC. 

Farmasi CC Krem

Farmasi CC Krem

Farmasi CC Krem; ultra hafif formülüyle gözenekleri tıkamadan, cilt tonunu eşitleyen, cilt kusurlarını örten ve cildi nemlendiren bir CC krem olarak öne çıkıyor. İçeriğindeki pigmentler, cilt tonunu dengeleyerek ciltteki kusurları örtüyor. Aynı zamanda SPF 25 ile cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor. 

Tüm cilt tipleri için uygun olan doğal içerikli bu krem, içeriğindeki kolajen ve argan yağı ile mimik ve yaşlılık çizgilerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Linki burada.

4. alışım cildime tam uyuyor. Çok açık tenli biriyim günlük kullanım için harika. Hayatımın sonuna kadar bunu kullanabilirim.

Pure Beauty CC Cream

Pure Beauty CC Cream

SPF50 PA+++ ile cildi UVA ve UVB ışınlarından koruyan Pure Beauty CC Krem, hafif yapısıyla cildi nemlendirerek besliyor ve cildin doğal nem dengesini koruyor.

Kuru, yağlı ve karma ciltlerin tümüne uyum sağlayan yapısı, ciltte doğal bir görünüm sağlıyor ve cildi taze canlı tutuyor.

Fiyatı 199,90 TL

Linki burada.

Çok memnun kaldım. Açık tenliyim güneş kremi nemlendirici üzerine ince bi şekilde sürüyorum çok doğal duruyor yazın da çok kullanışlı.

Flormar CC Krem

Flormar CC Krem

Ciltte sivilce, akne gibi kızarıklıkları dengelemek için özel olarak geliştirilmiş Flormar Kızarık Görünüm Karşıtı CC Krem; ciltteki kızarıklık ve ton farklılıklarını düzelterek, cildi besliyor, nemlendiriyor ve cilt tonunu eşitliyor.

Aynı zamanda SPF 30 ile cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

Fiyatı 239,50 TL 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Cilt kızarıklıklarını anında alan bu kadar güzel bir ürün olamaz. Kokusu da bir harika. Teşekkürler Flormar ❤️ Ben indirimden aldım tekrar indirimde stoklayacağım.

Svr Clairial CC Krem

Svr Clairial CC Krem

SVR Clairial CC Krem; SPF50+ güneş koruyucu özelliği olan, ciltteki koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olan ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan bir krem.

Formülündeki aktif bileşenler sayesinde cilt lekelerini azaltmaya, cildi aydınlatmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Hassas ciltler için de uygun olan, hipoalerjenik bir ürün olduğunu da belirtelim.

Linkini buraya bıraktım.

Yüzümde lekeler var ve sürekli kapatıcı kullanmak zorunda kalıyordum. Kapatıcı kullanmama gerek kalmayan tek ürün diyebilirim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uriage Roseliane CC Krem Spf50+

Uriage Roseliane CC Krem Spf50+

Kızarıklığa eğilimli hassas ciltler için özel olarak üretilmiş olan Uriage Roseliane CC Krem; kırmızıya dönük cilt tonunu dengeleyerek, cilt kusurlarını kapatıyor ve cildi nemlendiriyor.

UV ışınlarına karşı koruma sağlayan yüksek güneş koruma faktörü SPF50+ içeriyor. Cilt hassasiyeti yaşayanlar için ideal bir seçenek olan Uriage Roseliane CC Krem, paraben içermiyor ve dermatolojik olarak test edilmiş.

Fiyatı 329,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Harika .Bazı makyaj malzemelerine hassasiyeti olan cildim için Acıbadem Maslak Hastanesi cildiye doktorunun tavsiyesi ve reçetelemesi üzerine kullandım. Bu üründen sonra asla fondöten vs kullanmadım ve gözeneklerim de dolmamış oldu ki kapatıcılığı gayet yeterli cildi eşitliyor. Deneyin mutlaka.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın