Görüş Bildir
Haberler
Cavcav Patladı! "Hüseyin Göçek Boks Hakemi Olsun"

Cavcav Patladı! "Hüseyin Göçek Boks Hakemi Olsun"

Batuhan
09.02.2015 - 12:10

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav , hakem Hüseyin Göçek 'i sert ifadelerle eleştirdi.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve kırmızı-karaların 3-1 yenildiği Bursaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bursa'da sahada iki gerçek futbol takımı, tribünlerde gerçek taraftar olduğunu ifade eden Cavcav, 'Ama ben sahada hakem göremedim. Sarı siyah formalı bir adam gördüm. Adı da Hüseyin Göçek'miş. Ama ben onun hakem olduğunu sanmıyorum' diye konuştu.

Karşılaşmada Gençlerbirliği 1-0 öndeyken açık bir çelme hareketiyle kırmızı-karalı futbolcunun düşürüldüğünü savunan Cavcav, 'Kendisi on metre uzaklıkta. Yardımcısı beş metre ötede. Birbirlerine bakıyorlar. Düdüğü çalmaya cesareti yok. Sonra Belluschi tabanıyla Uğur’a tekme atıyor. Ayağında öyle iskarpin yok futbolcuların. O tekmeyi iskarpinle atsan acıdan duramaz karşındaki. Adam altı demir çivili kramponla Uğur’un bacağına basıyor. Göçek yine bakıyor' dedi.

'Kırmızı göstermesi için ne yapacak. Korner direğini alıp kalbine mi saplayacak, kale direğiyle kafasını mı ezecek' ifadelerini kullanan Cavcav, şöyle devam etti:

'Televizyonda tekrar izledim, gözlerimi kapattım, içim kaldırmadı. Eğer sen o pozisyona, o tekmeye kırmızı kartı göstermiyorsan hakem değilsin. 'Futbolu bıraksın, boks hakemi olsun' diyeceğim ama o pozisyon hiçbir sporda cezasız kalmaz. Şimdi kimse 'bu kadar da değil' demesin. Merak eden açsın seyretsin. Hüseyin Göçek, Gaziantepspor ile yaptıkları maçta da kasıtlı tekmeyi görmemiş. Kendisini affettirsin diye Bursaspor maçına atamışlar. Buradan Merkez Hakem Kurulu'na söylüyorum. Sakın bize bunu yapmasınlar. Hüseyin Göçek’in Gençlerbirliği maçında bırakın sahada görmeyi, adını bile duymak istemiyorum.'

'Önce küfrü yedi, sonra bizi'

Gençlerbirliği'nin altyapıya verdiği öneme dikkati çeken Cavcav, 'Biz dişimizden, tırnağımızdan artıracağız, genç çocuklara yatırım yapacağız, sahaya yedi tane altyapı oyuncusuyla çıkan bir takım haline geleceğiz, sen bizi bir maçta harcayacaksın. 40 yıllık emeğimiz Göçek’in bir kötü gününe kurban gidecek. Böyle adalet olmaz' şeklinde konuştu.

Karşılaşmalardan önce hakemlere haksızlık yapmamaları için futbolcuları uyardığını vurgulayan İlhan Cavcav, şunları söyledi:

'Ben çalışacağım, futbola değer kazandıracağım, futbolcu yetiştireceğim, sen gelip bir maçta bütün emeğimi heder edeceksin. Doksan dakika bağırdılar, küfür ettiler, korkusundan kartı çıkaramadı, penaltıyı gösteremedi. Önce küfrü yedi, sonra bizi. Böyle hakemlik yaparsan her maç sana küfredeler ki kart gösteremeyesin, penaltı veremeyesin. Geceden beri uyumuyorum. Umarım Göçek de uyumamıştır. Dün uyumuşsa da bu gece uyuyamasın.'

AA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0