Görüş Bildir
Haberler
Cansel'i Ölüme Sürükleyen Öğretmenin Savunması: 'Çok Mutluydu'

Cansel'i Ölüme Sürükleyen Öğretmenin Savunması: 'Çok Mutluydu'

Onedio Medya
05.03.2016 - 13:32

Kayseri'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan matematik öğretmeni Bayram Ö. tecavüz iddialarını reddederek Cansel Buse ile 7 aylık bir gönül ilişkisi olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Posta'da yer alan habere göre hazırlık savcısındaki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen öğretmen Bayram Ö. buradaki ifadesinde tecavüz iddialarını reddetti. 'Cansel Buse ile 7 aylık bir gönül ilişkimiz vardı' diyen Bayram Ö., '14 Şubat günü Buse ile gönüllü olarak ilişkiye girdik. Cansel mutluydu ben ise kötü hissediyordum' dedi.

Melikgazi İlçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi'ndeki evinde polis olan babası M.K'nın silahıyla intihar eden lise öğrencisi Cansel Buse K'yı, ölüme sürükleyen matematik öğretmeni Bayram Ö'nün dosyası dün ağır ceza mahkemesine gönderildi. 

Üzerinde gizlilik kararı bulunan dosyanın ilk duruşmayla birlikte kalkacağı ifade edildi.

Olayı örtbas ettikleri gerekçesiyle açığa alınan okul idarecilerinin davasının ise bu davayla birleştirilip birleştirilmeyeceği ilk duruşmada kesinlik kazanacak.

"7 aylık bir gönül ilişkimiz oldu"

"7 aylık bir gönül ilişkimiz oldu"

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın sanığı matematik öğretmeni, tutuklandığı sulh ceza mahkemesinde yaptığı savunmasında tecavüz iddialarını reddetti. 

Öğretmen Bayram Ö. şunları söyledi: 'Buse ile 7 aylık bir gönül ilişkimiz oldu. 14 Şubat günü 'gönüllü olarak ilişkiye girdik. İlişki sonrasında ben kendimi çok kötü hissettim. Ancak Cansel Buse tam tersine çok mutlu olduğunu söyledi. İçimde büyük bir huzursuzluk yaşıyordum. Bunun için Cansel'e 'ara verelim' dedim. Ancak o ilişkiyi devam ettirmek istedi. O birliktelikten sonra bir daha görüşmedik. İntihar edeceğini düşünmüyordum.'

Bayram Ö, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağır Ceza'da yargılanacak

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve gizlilik kararı verilen soruşturma sürerken başsavcılık, 'Çocuğun cinsel istismarı' suçu nedeniyle davayı Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdi. Cumhuriyet savcısının iddianamesini hazırlamasının ardından Bayram Ö, 1 ay içerisinde ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak ve TCK'nın 103/1-b, 104/1 maddelerinde tanımlanan 'Çocuğun cinsel istismarı ve reşit olmayan çocukla cinsel ilişki' suçlarından yargılanacak.

'Doğum kontrol hapı aldım'

Savunmasında öğrencisiyle aşk yaşadığını öne sürerek bir suçu daha bilmeden itiraf eden zanlı ifadesine şöyle devam etti: 'İlişki sonrası otomobilimle şehir merkezine gittik. Cansel eczaneden doğum kontrol hapı almak istedi. Ancak yaşı küçük olduğu için eczacılar vermeyince hapı ben alıp kendisine verdim.'

Posta

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Değişiiik

hepiniz iğrenç aciz mide bulandırıcı canlılarsınız

Herifin söyledikleri inandırıcı değil. Ama doğru olsa bile yine suçlu, yine suçlu. O yaştaki bir çocuk yaşının verdiği toylukla, henüz oturmamış karakteriyle... Devamını Gör

Ayna Efendi

gönül ilişkisi bile suçtur çünkü reşit değil 18 yaşından küçüktür, ayrıca da meslek ahlakına da aykırı bir durum, atın bunu damat koğuşuna