Görüş Bildir
Haberler
Candaş Tolga Işık Kimdir? Gazeteci Candaş Tolga Işık Kaç Yaşında, Nereli?

Candaş Tolga Işık Kimdir? Gazeteci Candaş Tolga Işık Kaç Yaşında, Nereli?

Vaveyla
07.06.2022 - 18:21

Gazetecilik kariyerine radyolarda haber sunuculuğu yaparak başlayan Candaş Tolga Işık bugünlerde TV programı sunuculuğu yapmaktadır. TV100'de Az Önce Konuştum isimli siyasi programıyla dikkat çeken Işık, aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelen isimlerden biridir. Sunuculuk dışında çeşitli gazetelerde yazarlık da yapan Candaş Tolga Işık kimdir? Candaş Tolga Işık kaç yaşında, nereli? Tüm detaylarıyla içeriğimizde sizlerle buluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Candaş Tolga Işık Kimdir?

Candaş Tolga Işık Kafa dergisi

Candaş Tolga Işık gazetecilik dışında köşe yazarlığı ve sunuculuk da yapmaktadır.

2002 yılında kariyerine bir radyo istasyonunda haber sunarak başlamıştır. Kısa bir süre sonra Best FM'e geçen Işık, radyo programları hazırlamış ve sunumunu gerçekleştirmiştir.

Best FM'den sonra Radyo Time'da çalışmıştır. 2009'da Alem FM bünyesine dahil olan isim, bir diğer başarılı radyocu Güçlü Mete'yle yayın yapmaya başlamıştır.

İlerleyen dönemlerde politik konularda köşe yazarlığı yapmaya başlayan Candaş Tolga Işık, TV8 ve Habertürk kanallarında Bunu Konuşalım isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

Candaş Tolga Işık son yıllarda  TV100'de Az Önce Konuştum isimli politik sohbet programını sunarken aynı zamanda Kafa Radyo'da Güçlü Mete'yle birlikte 2009 yılında başladığı Kripto Odası programında bulunmaktadır.

Candaş Tolga Işık'ın Yaşı ve Memleketi

Candaş Tolga Işık Az Önce Konuştum

Candaş Tolga Işık 3 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Bugün 44 yaşında olan ünlü gazeteci 2010 yılında Burcu Kapu'yla evlenmiş 2012 yılında evlilikleri ayrılıkla sonuçlanmıştır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın