Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Ne Zaman Yayınlanacak? Camdaki Kız Yayın Tarihi Değişti Mi?

Camdaki Kız Ne Zaman Yayınlanacak? Camdaki Kız Yayın Tarihi Değişti Mi?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın yayın tarihinde değişiklik oldu. Daha önce 1 Nisan’da ekranlarda olacağı duyurulan Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik, Devrim Yakut,  Feri Baycu Güler ve Feyyaz Şerifoğlu gibi önemli isimler oynayacak. Yayın hayatına Kanal D’de başlayacak Camdaki Kız dizisi ilk bölümü ile 8 Nisan Perşembe günü ekranlara gelecek. İşte Camdaki Kız yeni fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız 1. Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız Ne Zaman Yayınlanacak?

Camdaki Kız Ne Zaman Yayınlanacak?

Daha önce 1 Nisan’da yayınlanacağı açıklanan Camdaki Kız dizisinin, ilk bölümü ile 8 Nisan Perşembe günü Kanal D ekranlarında olacak.

CAMDAKİ KIZ KONUSU

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme aldı ve yönetmenliğini ise Nadim Güç yapıyor. Gerçek bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak “Camdaki Kız” aynı adlı Gülseren Budayıcıoğlu romanından ekrana uyarlanıyor. Kitapta gerçek bir yaşam hikâyesi anlatılmıştı. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış bir çocuğunun aşk hikâyesi anlatılmıştı. Camdaki Kız 1 Nisan Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor.

Nalan ve Sedat’ın karanlık geçmişi!

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?”

Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç

sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa

bırakacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın