Görüş Bildir
Haberler
Cam Kemik Hastası Sakine ve Kardeşi Umut İçin 3 Günde 97 Bin Lira Bağışlandı: 'Yalnız Olmadığımızı Hissettik'

etiket Cam Kemik Hastası Sakine ve Kardeşi Umut İçin 3 Günde 97 Bin Lira Bağışlandı: 'Yalnız Olmadığımızı Hissettik'

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde cam kemik hastası 11 yaşındaki Sakine Çiçek ve aynı hastalığa sahip 3 yaşındaki kardeşi Umut Emre'nin tedavisi için gerekli olan para bağışlandı.

Baba Mustafa Çiçek, ameliyata ilk olarak Umut Emre'nin gireceğini ve hastanenin 10 Eylül'e randevu verdiğini belirtirken, bir iş adamının diğer ameliyatları karşılama sözü verdiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 günde 97 bin lira bağışlandı

3 günde 97 bin lira bağışlandı

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, cam kemik hastası 11 yaşındaki Sakine Çiçek ve aynı hastalıktan muzdarip 3 yaşındaki kardeşi Umut Emre'nin ameliyatı için gerekli olan para bağışlandı.

Hayırseverler, aileye 3 günde 97 bin lira bağışta bulunurken baba Mustafa Çiçek, '10 lira gönderen de oldu, 70 bin lira gönderen de' diyerek, her insanın kendi ekonomik gücüne göre yardımda bulunmaya çalıştığını ifade etti.

Ankara'daki bir iş insanının hesabına 70 bin lira gönderdiği ana inanamadığını söyleyen Çiçek, 'Şahsen benim hiç umudum yoktu ama sağ olsunlar 2 günde bunu temin edebildik. Herkese çok teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun. Sandım ki kim kime para verecek ama öyle değilmiş iyi insanlarımız varmış çok şükür.' dedi.

İlk önce Umut Emre ameliyata girecek

İlk önce Umut Emre ameliyata girecek

Aile, ameliyat için gerekli olan paranın toplanmasının ardından ilk olarak 3 yaşındaki Umut Emre için, bir hastaneden randevu aldı. 

Anne Gönül Çiçek, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''O kadar mutluyum ki yalnız olmadığımı anladım. Ben çok ümitsizdim şu an çok umutlandım. Biz '70 bin' dedik şu an 90 binin üzerinde yardım geldi. Bize yardım edenlerden, etmeyenlerden, parası olmayıp da dua edenlerden Allah razı olsun, rabbim bir  tanesini bin eylesin. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlar beni mutlu etti, rabbim onları da mutlu etsin, hiç üzmesin. Şu an çok mutluyum. Umut Emre için randevu aldım bir ay sonra ameliyata girecek. Ondan sonra Sakine girecek. İnşallah iyi olacak, ben çok umutlandım şu an.''

'Ameliyat olacağım için çok mutluyum'

'Ameliyat olacağım için çok mutluyum'

11 yaşındaki Sakine Çiçek, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti:

''Ameliyat olacağım için çok mutluyum. Bir ay sonra kardeşim ameliyat olacak. Ondan sonra kardeşimiz bir gün verdikten sonra  ben gireceğim. Yani ayağa kalkacağız. Yardım fazlasıyla toplandı. Kalan parayı saklayıp kollarımı yaptıracağım. Doktor kardeşimin kollarına gerek görmedi çünkü kolları daha kırılmadı, kollarında kırık yok. Yani benim ayağım, belim, kollarım ameliyat olacak ama hepsinin parası ayrı ayrı'

Kardeşlerin mutluluğu görülmeye değerdi 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
103
47
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mahir riha

Allah razı olsun yardımı yapanlardan. İnş bu ameliyat ile şifalarına kavuşurlar.

Ezgi Akturk

İnşallah, amin 🙏

frankiethefeminist

Bu paraları devletin ödemesi lazım. Tamam insanlar yardımcı olmuşlar, iyi de yapmışlar fakat bu devletin görevi. Biz hem vergi veriyoruz, hem sağlık harcamal... Devamını Gör

Alparslan Yılmaz

suriyeliler bedava saglık hizmeti alırken bu kardeslerime para toplanmak zorunda kalınması dedigin gibidir . insanımız merhametli heimiz destek oluruz orası ... Devamını Gör

moondark

İki kardeşte de aynı hastalık. Umarım akraba evliliği değildir. Yoksa bu tür evliliklerin yükünü çocuklar çekiyor. Sağlıklı güzel günler görsünler inşallah.