Görüş Bildir
Haberler
Çakallarla Dans Sevenlere Müjde: Çakallarla Dans 6 Sete Çıkmaya Hazırlanıyor!

Çakallarla Dans Sevenlere Müjde: Çakallarla Dans 6 Sete Çıkmaya Hazırlanıyor!

GNS
08.04.2022 - 00:16

Çok tutulan komedi filmi serilerinden Çakallarla Dans severlere müjde geldi. Uzun bir süredir seriye yeni bir film çekmeyi erteleyen oyuncu ve yönetmen ekibi onunda sete çıkmaya karar verdi. Son olarak Çakallarla Dans 5 ile 2018 yılında vizyonda gördüğümüz ekip gişede 18.121.196 TL hasılat elde etmişti. Başrol oyuncuları Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun yeniden kolları sıvadığı öğrenildi. Peki Çakallarla Dans 6 ne zaman çekimlere başlayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gişede bomba etkisi yaratan yerli komedi filmi serilerimizden Çakallarla Dans, sevenlerine müjdeyi verdi. Son olarak Murat Şeker'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Murat Şeker ile Birlikte Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı Çakallarla Dans 5 gişede müthiş başarılar elde ederek rekor izlenmenin altına imza atmıştı. Film serisinin sevenleri yeni bir Çakallarla Dans beklerken, ekip bir süre ara verdiklerini belirtmişti. Müjdeli haber geldi. Peki Çakallarla Dans 6 ne zaman sete çıkacak? İşte detaylar...

Çakallarla Dans Ekibinden Müjde!

Çakallarla Dans Ekibinden Müjde!

Başrollerinde Timur Acar, Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık'ın yer aldığı Çakallarla Dans film serisinden müjdeli haber geldi. Son olarak 2018 yılında vizyona giren Çakallarla Dans 5 sonrası ara vermeye karar veren ekip yeniden bir araya geliyor.

Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Sete Çıkıyor?

Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Sete Çıkıyor?

SugarWorkz ve Taff Pictures tarafından üstlenilecek serinin yeni filmi Çakallarla Dans 6'nın 2022 Haziran ayında sete çıkması bekleniyor.

Kadro Yine Bir Arada!

Kadro Yine Bir Arada!

Bu kadar uzun soluklu ve aynı ekibi bir araya toplayabilen tek film serisi olmasıyla Çakallarla Dans, Türkiye'de bir ilk olarak karşımıza çıkıyor. Serinin altıncı filminde de aynı kadronun bir araya geleceği ifade edildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
niyazi yılmaz

vurucaz, kırıcaz, patlıcaz :D