Görüş Bildir
Haberler
Cafer Mahiroğlu Kimdir? Halk TV'nin Yeni Patronu Cafer Mahiroğlu Kaç Yaşındadır?

Cafer Mahiroğlu Kimdir? Halk TV'nin Yeni Patronu Cafer Mahiroğlu Kaç Yaşındadır?

Taha Çiftçi
06.05.2022 - 09:13

İş dünyası başarı hikayelerine alışık. Bu hikayelerden biri de Cafer Mahiroğlu ismine ait. Halk TV'nin yeni patronu olan Mahiroğlu işçi olarak girdiği iş dünyasında patronluğa kadar yükselmiş ve yaptıkları ile adından söz ettiren bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cafer Mahiroğlu Kimdir?

Cafer Mahiroğlu Kimdir?

1966 yılında Sivas'ta doğan Cafer Mahiroğlu Türk İş İnsanıdır. Konfeksiyon işçisi olarak başladığı istihdam hayatında başarı merdivenlerini birer birer tırmanan Mahiroğlu, 1980 yılında çalışmak için gittiği İngiltere'de konfeksiyon sektöründe çok uzun süre çalıştı.

 Takvimler 1991'i gösterdiğinde İngiltere'de Armondi tekstil şirketini satın alarak iş insanı hüviyeti bürünen Mahiroğlu, Top Shop, New Look, Dorotthy, Perkins, Tesco, Evans gibi bilinen markaları yarattı.

Mahiroğlu'nun adından esas söz ettirmesi ise 2007 yılında mali krize giren Select'i satın alması ile oldu. Bu firmanın şu an 350'ye yakın şubesi bulunuyor.

İngiltere'nin En Zengin 100 İnsanı Arasında

İngiltere'nin En Zengin 100 İnsanı Arasında

Cafer Mahiroğlu Select ile başarıdan başarıya koştu. Sıkça maddi zorluk yaşayıp, kapatmayı düşünen firmaları satın alarak yeniden yükselişe geçiren Mahiroğlu, 2008'de Markafoni adlı online alışveriş şirketini de satın almıştır.

Şu an İngiltere'nin en zengin 100 insanı arasında bulunan Mahiroğlu 2016 yılının Kasım ayında uluslararası üne sahip Forbes'in Türkiye versiyonunda kapak yüzü olmuştur.

Halk TV'nin patronu oldu

Halk TV'nin patronu oldu

Şu an 56 yaşındaki İş İnsanı Mahiroğlu, son olarak Türkiye'den Halk TV'yi satın aldı. Muhalif çizgisiyle bilinen Halk TV'nin yeni patronu olan Mahiroğlu'nun kanalın yayın politikasında neleri değiştireceği veya müdahalesinin olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın