Görüş Bildir
Haberler
Bütün Gece Devam Etmiş: Sancaktepe'de Bir Kadına Kocası Tarafından Isıtılmış Bıçak ile İşkence

Bütün Gece Devam Etmiş: Sancaktepe'de Bir Kadına Kocası Tarafından Isıtılmış Bıçak ile İşkence

Batuhan
08.10.2020 - 09:49

Sancaktepe'de bir kadının, kocası tarafından çocuklarının gözü önünde darp edilip, ısıtılmış bıçak ile işkenceye uğradığı iddia edildi. Vücudunda yanık izleri görülen talihsiz kadın, hastanede tedavi altına alınırken polis ekipleri, kadının kocasının yakalamak için çalışma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçtiğimiz günlerde Sancaktepe'de meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk annesi 23 yaşındaki E.A ile 28 yaşındaki eşi M.A arasında çıkan tartışma çıktı. Mert Akın., eşi E.A.'ya iki çocuğunun önünde ısıtılmış bıçak ile işkence yaptı. Mert Akın, ardından eşi E.A.'dan babasının evine gitmesini istedi. E.A'nın şikayeti üzerine polis ekipleri işkence yaptığı ileri sürülen kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Vücudunda yanık izleri bulunan iki çocuk annesi E.A Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı.

"Bunu bütün gece uyguladı"

"Bunu bütün gece uyguladı"

İşkenceye uğradığı iddia edilen E.A, '2 Ekim'i 3 Ekim'e bağlayan gece oldu. Eşimle aramızda çıkan bir tartışma ile başladı ilk önce. Yumruk ve tokat atarak başladı. Sonrasında gözü döndü hırsını alamadı ve daha farklı boyutlara taşıdı. Bir ekmek bıçağı ile bıçağı ocağın üstünde ısıtıp vücudumun birçok, çeşitli yerlerine sıcak bıçağı bastırıp geri çekti. Ve bunu bütün gece uyguladı. Sonrasında sabah olduğunda önce kendisi çıktı evden. Ardından ben çocukları alıp anneme gittim. Şikayetçiyim.' dedi.

Sosyal medyada #MertAkınTutuklansın etiketi TT oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

her gün mü kötü haber olur ya ? allah soyunuzu kurutsun !

yeşilzytn

abi yok ben anlamıyorum kadınlar hiç mi tepki gösteremiyor, adamın karşısında yatıyomusun sende öyle biraz kendinize güvenin cesur olun biraz tepki verin yaa... Devamını Gör

Dean Winchester

O yaratığın yorumunu silerek çok iyi yaptınız. Ben o konu hakkında davacı oldum ve yakın takipçisi olacağım. Lütfen sosyal medyada bunun gibi yaratıkların ço... Devamını Gör

rcpbyrm

haydar mı ?