Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'un Yeni Golcüsü Tomas Necid

Bursaspor'un Yeni Golcüsü Tomas Necid

Enver K.
01.07.2015 - 16:18 Son Güncelleme: 02.07.2015 - 17:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın forveti Tomas Necid, kendisini 4 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı Bursaspor'un Özlüce Tesislerinde düzenlenen tören ile attı.

İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, 26 yaşındaki genç futbolcunun önemli kulüplerde forma giydiğini belirtti.

Bugün A takımın yapacağı antrenman ile sezonu açacağını da belirten Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Çok genç ve değerli bir futbolcu transferi ile bugün sezonu açıyoruz. 26 yaşında olmasına karşın 28’i Çek Cumhuriyeti A Milli ve toplamda 75 müsabakada ülkesini temsil etmiş tecrübeli bir isim.   

İki açıdan gönüllerinin rahat olduğuna dikkat çeken Kocaman, “Birincisi Avrupa deneyimi olan bir futbolcu aldık. Çünkü kendisi CSK Moskova, Paok ve Zwolwe gibi takımların formasını giydi. İkincisi de ondan önce Türkiye’ye gelen Milan Baros, Tomas Zapatocny ve Sivok gibi Çek futbolcular gayet iyi oynaması. Ayrıca Sivok ile aynı takımda olması da kuşkusuz bambaşka bir rahatlık oluşturacaktır. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

TOMAS NECID: “ATACAĞIM GOLLERLE KENDİMİ KANITLAYACAĞIM”

Yeni transferimiz Tomas Necid ise, “Bursaspor gibi büyük kulübe geldiğim için mutluyum. Bursaspor atmosferi iyi olan stadyum ve taraftara sahip. Takım arkadaşlarımla tanışıp, sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Atacağım gollerle herkese kendimi kanıtlayacağım” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atan Necid, ardından Bursaspor forması ve atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın