Görüş Bildir
Haberler
Bursa Hava Durumu Nasıl? Lodos Bursa'da Etkili Mi? İşte Bursa Hava Durumu...

Bursa Hava Durumu Nasıl? Lodos Bursa'da Etkili Mi? İşte Bursa Hava Durumu...

GNS
29.11.2021 - 22:04

Meteoroloji tarafından yapılan hava durumu uyarıları devam ediyor. Ülke genelinde etkili olan lodos şiddetini artırıyor. AFAD'ın sokağa çıkma uyarıları ise halkı tedirgin ediyor. 30 Kasım Salı günü evlerinden çıkacak olan vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Peki 30 Kasım Salı Bursa'da hava nasıl? Bursa hava durumu nasıl? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji lodos ile beraber gelen kuvvetli yağış için vatandaşları uyarıyor. Ülkenin tümünü etkisi altına alan yağışlar ve soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Peki Bursa hava durumu nasıl? İşte Bursa hava durumu...

30 Kasım Salı Bursa Hava Durumu

30 Kasım Salı Bursa Hava Durumu

30 Kasım Salı için yapılan tahminlere göre, sağanak yağış geçişlerinin yer yer yüzünü göstereceği Bursa'da sıcaklık ise en yüksek 14 derece olacak.

Bursa Hava Durumu

Bursa Hava Durumu

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağış hafta ortasına kadar sürecek ve sıcaklıklarda düşüş yaşanacak.

  • SALI yapılan tahminlere göre, sağanak yağış geçişlerinin yer yer yüzünü göstereceği Bursa'da sıcaklık ise en yüksek 14 derece olacak.

  • ÇARŞAMBA günü gece saatlerinde sıcaklığın 0 derecelere kadar gerileyeceğini bildiren meteoroloji, gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 9 derece olacağını açıkladı.

  • PERŞEMBE günü yağışın etkisini kaybetmesiyle birlikte sıcaklıklar yeniden yükselişe geçerken, termometreler gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek 14 dereceyi gösterecek.

  • CUMA günü ise çok bulutlu bir gün Bursalıları beklerken, sıcaklık ise 18 derece seviyelerinde olacak.

Bursa 5 Günlük Hava Tahmini

Bursa 5 Günlük Hava Tahmini
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın