Görüş Bildir
Haberler
Uzaktan Kumandalı EYP Kullanıldı: Bursa'da İnfaz Koruma Memurlarını Taşıyan Otobüste Patlama

Uzaktan Kumandalı EYP Kullanıldı: Bursa'da İnfaz Koruma Memurlarını Taşıyan Otobüste Patlama

Batuhan
20.04.2022 - 08:26

Bursa'da infaz koruma memurlarının içinde bulunduğu otobüste patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, olaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, uzaktan kumandalı bir bombanın patladığını belirterek, 'Ağaç dibine bırakılan bir bomba infilak etti. Terör saldırısı olmasından şüpheleniliyor. Otobüste 30'a yakın kişi vardı, 1 kişi öldü, 9 yaralandı' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Patlama anının görüntüleri kamerada

Olay, saat 07.30 sıralarında Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Cezaevine göreve giden infaz koruma memurlarının içinde bulunduğu otobüste henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

1 kişi hayatını kaybetti

1 kişi hayatını kaybetti

Patlamada büyük hasar gören otobüste, ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere götürülürken, araç bir akaryakıt istasyonuna çekildi.

Vali Canpolat: "El yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatıldığı düşünülüyor."

Bursa Valisi Yakup Canbolat, olaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, ilk bulguların uzaktan kumandalı bir bombanın patladığı yönünde olduğunu belirterek 'Ağaç dibine bırakılan bir bomba infilak etti. Terör saldırısı olmasından şüpheleniliyor. Otobüste 30'a yakın kişi vardı, 1 kişi öldü, 9 yaralandı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soylu'dan patlamayla ilgili açıklama

"Bu alçak pusuyu kuran hain katiller en kısa sürede yakalanacaktır."

Adalet Bakanlığı şehit olan memuru açıkladı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
33
16
12
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın