Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre En Şanslı Olduğunuz ve Uzak Durmanız Gereken Konular Neler?

Burcunuza Göre En Şanslı Olduğunuz ve Uzak Durmanız Gereken Konular Neler?

Entel Feridun
23.06.2022 - 07:05

Her burç kendi özel yetenekleri ile kişiye atfedilir. Her burcu yöneten bir gezegen ve niteliklerini taşıdığı elementleri vardır. Sizin de burcunuza göre başarılı olabileceğiniz ya da şansın sizden yana olacağı alanlar bulunuyor. Öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Lider kişilik özelliğine sahip bu burcun insanı ekip işlerinde ve organizasyonlarda çok başarılı olabilir. Aynı zamanda bir Koç zorluklara direnç gösterebilecek ve yenecek güce sahiptir. Bu nedenle kendi şansını kendisi yaratır.

Boğa

Boğa

Boğa burçları para konusunda şanslıdır fakat en çok da buradan sınanırlar. Hızlıca iş bulabilir ve kariyer için adım atabilirler. Aileleri ve sevdikleri daima yanlarındadır.

İkizler

İkizler

İkizler burcu insanının eline bir şekilde para geçer. Lazım olsa da olmasa da parayı çekerler. Hiç beklemedikleri anlarda gelen parayı biriktirmek yerine canlarının istediği gibi harcarlar.

Yengeç

Yengeç

Arkadaştan yana çok çektiklerini söyleseler de Yengeç burcu hiç yalnız kalmaz. Başı sıkıştığında yardımına koşacak bir sürü arkadaşı vardır.

Aslan

Aslan

Şansta şanslı olan tek burç Aslan’dır. Girişim gösterdikleri ve cesaretli oldukları her işte Güneş’in parlayan enerjisi ile şans onlardan yanadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

Başak burcu planlı ve titiz çalışma anlayışı ile yardım işlerinde ve organizasyonlarda başarılı olabilirler. Ancak şansları daima yaver gitmez. Bu yüzden çok şikayet ettiklerini duyabilirsiniz.

Terazi

Terazi

Terazi burçları olmazları oldurur! En büyük hayalleri gerçek olur, en olmaz dediği beklentileri hayata geçer. Hayat boyu şans insanıdırlar.

Akrep

Akrep

İlişkilerinde yapıcı rolünü üstlenmeyi başarabilen Akrep burçları bir ömür boyu aşkta şans ile ödüllendirilmişlerdir.

Yay

Yay

Yay burçları gönüllerinden geçirdikleri şey gerçekleşmeyince söylenen ve kaderine üzülen bir burçtur. Hayat onlara adeta ağlamayana mama yok, der. Çok istedikleri ve olmuyor, diye sızlandıkları ne varsa gerçek oluverir.

Oğlak

Oğlak

Hayatın devamlı tokatladığı bir burç olan Oğlak burcu yalnızca kötüye odaklanma huyunu bırakmalıdır. Oğlak için hayat hep zor olacaktır, zorluklar içerisindeki güzelliği görmelidir. Şansı oradadır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

Kova burçları bir ömür boyu birlikte olduğu insanlar

tarafından ödüllendirilmiştir. Eşleri çok samimi ve anlayışlıdır.

Balık

Balık

Kendisi olabilen ve bundan gocunmayan yegane burçlardan olan Balık burcu için şans çevrelerinde onu seven birçok insan olmasıdır. O olduğu gibi davrandığı her yerde sevgiyi hissedecektir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
4
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep yook

Akreppp