Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Kızıl Goncalar Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi Kızıl Goncalar Karakterisin?

Entel Feridun
12.02.2024 - 15:55

Burcuna göre hangi Kızıl Goncalar karakterisin, birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zeynep ve Mira

Zeynep ve Mira

Diziye ismini veren bu zeki ve hırslı ikiz kardeşler aslında farklı karakterler gibi dursa da birbirlerine çok benziyorlar. Yalnızca ilgi alanları ve maruz kaldıkları olaylar farklı. Zeynep'in tüm odağı eğitim iken babasının evlendirme arzusuna takılıyor. Yine de vazgeçmiyor. Mira ise dağılan ailesinin gölgesinde kalıyor. Ancak yine de bir birey olduklarını ispatlamak için tırnaklarını çıkarmaları gerekirse yapıyorlar. Tıpkı bir Koç burcu gibi!

Suavi

Suavi

İnatçılığından yıllarca öz kızına dargın duran baba Suavi bey, olsa olsa Boğa burcu olurdu. Ailesine düşkün olmasına rağmen fikirleri söz konusu olunca asla çizgisini bozmuyor. Siz de çevrenizden bu tip şikayetleri sık duyuyor olabilirsiniz. Boğa burçları her ne kadar modern görünseler de fikirlerinde değişken değillerdir. Hele ki bir şey ağızlarından çıktıysa artık geriye dönülmezdir.

Cüneyd Efendi

Cüneyd Efendi

Cüneyd karakteri dizide genç bir din adamıdır. Çevresi tarafından oldukça takdir edilmektedir. Cüneyd karakter,, İkizler burcunun tipik özelliklerini taşımaktadır. İkizler burcu, hareketli ve değişken bir yapıya sahip olup, genellikle kararsız bir tavır sergiler. Bu burcun en belirgin özelliği, bilgi dolu ve akılcı konuşmalarıdır. Bu özellikleri sayesinde, İkizler burcu insanları karşılarındaki kişiyi kolaylıkla etkileyebilirler. Ancak, kolayca sinirlenebilme ve tahrike gelme eğilimleri, bu burcun zayıf yönlerinden biridir. Bununla birlikte, İkizler burcu insanları, özünde başkalarına karşı oldukça duyarlı ve objektif olma eğilimindedirler.

Meryem

Meryem

Meryem dizinin fedakar annesi, ancak diğer yandan idealleri olan bir kadın. Yengeç burçları da biraz böyledir hem sevgi dolu hem de başarılı. Meryem'in kızı için yapamayacağı şey yok. Sen de sevdiklerin için savaşan birisin. Onların güvende olması için canını bile tehlikeye atabilirsin. Meryem için de eğer söz konusu kızının eğitimi ve geleceği ise herkesi karşısına alabilir. Kimseye boyun eğmez. Tıpkı Yengeç burcunun öncü niteliğini taşıması gibi. Ayrıca elinden de her iş gelir. Ne de olsa Yengeçler pek bir beceriklidir!

Sadi Hüdayi

Sadi Hüdayi

Liderliğin her türlü gerekliliğini taşıyan ancak bir türlü kuralları yıkamayan Sadi Hüdayi efendinin burcu Aslan. Kendisi pek bir espirili, tıpkı bir Aslan burcu gibi en zor durumlarda bile hayatı ti'ye alabiliyor. Senin için yaşam disiplinin olduğu bir yer ve başarıya giden her yol mübahtır. Dünyaya lider olmak için geldiğine çok eminsin ve yalnızca bunun sorumluluklarını yerine getiriyorsun.

Müyesser

Müyesser

Diziye geldiğinden bu yana bir düzen ve tertip oluşturmaya çalışan Müyesser hanım olsa olsa Başak burcu olabilir. Sen de onun gibi kuralları olan, hayatı nizami bir düzende yaşayan birisin.

Seçkin

Seçkin

Levent'in yakın dostu olan Seçkin, hikayede karşılaştığı tüm inanç çatışmalarını umursamaz bir tutum sergiler. Hayata karşı oldukça rahat bir tavır içinde olan Seçkin, materyalist bir kişilik yapısına sahiptir. Terazi burcu insanları, lüks ve konfora düşkün olmalarının yanı sıra adalet duygularıyla da bilinirler. Seçkin de bir Terazi burcu gibi aşka derinden bağlı bir bireydir.

Hasna

Hasna

Dizide çevrilen entrikaların başını çeken Hasna karakteri, Akrep burcunun ser verip sır vermeyen halini anımsatıyor. Avına sinsi sinsi ilerlerken üzüntüsünü de içine gömüyor. Hasna, hem kocası Sadi Hüdayi beyi hem de kızı Feyza'yı gazlamak konusunda da çok başarılı. Ne elinden ne de dilinden kurtulan yok!

Birgül

Birgül

Birgül karakteri kadınlara ahkam kesen ataerk sisteme baş kaldırmış ve bunun için hayatını feda etmiş bir karakter. Sen de onun gibi inançlarına bağlı ve bağnaz fikirlere tahammülsüzsün. Yay burçları inovatif fikirlere açık ve eyleme geçmeye daima hazırdır. Birgül ile birlikte sen de artık değişmeyen düzeni yıkabilirsin.

Levent Hoca

Levent Hoca

Levent karakteri dizide öğretilmiş deneyimler nedeniyle kendi kabuğunu kıramamış bir karakter. Ancak dünyanın en başarılı insanıymış gibi görünüyor, oysa içinde kırılgan bir kalbi var. Aslında onarılmayı bekliyor. Oğlak burçları da geleneklerine düşkünlüğü ile bilinir. Deneyimlemekten çok tecrübeyi atalarından alırlar. Oysa dünyadan çok korkarlar. Siz de Oğlak burcu olarak kabuğunuzu kırıp korkularınızın üzerine gidin. Deneyimler sizi 'siz' yapacak!

Hande

Hande

Hande karakteri, Doktor Levent'in kardeşi olarak Duygu Sarışın tarafından canlandırılmaktadır. Kova burcu özelliklerini taşıyan Hande, bu burcun belirgin özelliklerini yansıtır. Canlı ve hareketli bir kişiliği vardır, değişime her zaman açıktır ve kendi tarzını yaratma konusunda oldukça yeteneklidir. Ancak, Kova burcunun negatif yönlerini de taşır; isyankar ve muhalif bir duruşa sahiptir.

Feyza

Feyza

Platonik bir aşka kurban giden zavallı genç kızımız Feyza, Balık burcu özelliklerini taşıyor. Bol bol uzak gelecekte hayallere dalan Feyza, ne olursa olsun umudunu kaybetmiyor. Balık burçları da hayalperest ve inançlıdır. Kolay kolay aşklarının peşini bırakmazlar. Gerekirse kozlarını paylaşmaktan da çekinmezler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
14
12
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın