Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Bağımlısı Olma İhtimalinin Çok Yüksek Olduğu Şeyi Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Bağımlısı Olma İhtimalinin Çok Yüksek Olduğu Şeyi Söylüyoruz!

06.11.2017 - 19:03

Neredeyse her insan bir bağımlılık problemiyle uğraşıyor. Her bağımlılık da daha büyük bir problemin sonucu.

Burçlar kısmına gelecek olursak sizlerin de bildiği gibi her burcun kendine has zorlukları var. Birazdan okuyacağınız listede yer alan bağımlı olma ihtimalinizin çok yüksek olduğu şeyler de, aslında burcunuzun sahip olduğu bu zorluklardan kaynaklı...

Not: Elitedaily'den fikir alıp içeriği geliştirdik :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu: Hız ve Popülarite

1. Koç Burcu: Hız ve Popülarite

Bir koç burcu insanıyla konuştuğunuzda ona hayat hakkında en çok sinirini bozan şeyin ne olduğunu sorarsanız size 'yeterince hızlı gitmediğini' söyleyecektir. Zodyağın en genç grubu olan koç insanları, aşırı özgüven ve özgüvensizlik arasında kalan bir karakter yapısına sahiptirler.

Bu sabırsızlık onların hız bağımlısı olmalarına, aşırı özgüvenleri de popülarite bağımlısı olmalarına neden olur.

2. Boğa Burcu: Yemek

2. Boğa Burcu: Yemek

Koç burcunun istediği hızlı hayattan ve sabırsızlığından bahsetmiştik. İşte Venüs tarafından yönetilen boğa burcu insanları bunun tam tersidir. Aşırı sabırlı ve tembeldirler...

Onların bağımlılığı yemektir. Malum ulaşılabilirliği kolay, çaba gerektirmez.

Uyuşturucu bağımlılığına asla rastlamazsınız çünkü uyuşturucuyu bulmak için çaba göstermeleri gereklidir. Bildiğiniz gibi uyuşturucu yemek gibi evinize sipariş edebileceğiniz bir şey değil.

3. Yengeç Burcu: Ev

3. Yengeç Burcu: Ev

Yengeç burcu insanları evlerine ve annelerine çok düşkündür. Aynı zamanda çok depresiflerdir. Bu yüzden eğer streslilerse ya da mutsuzlarsa kendilerini dış dünyadan soyutlarlar. Tabii bu soyutlamadan kastım çok sevdikleri evlerine kendini kapatmaktır.

Yengeçlerin bağımlılık ihtimali en yüksek olan şey evleridir. Çünkü evinin ona hissettirdikleri yengeç burçları için mükemmeldir. Onlar için ev bir terapidir...

4. Balık Burcu: Alkol

4. Balık Burcu: Alkol

Balıklar zodyağın en duygusalıdır. 

Tüm kararlarını duygularına göre vermeleri, herkesle empati kurup onları anlamaya çalışmaları, balık burcu insanlarını epey yorar. Bu kadar duygusal olmaları sebebiyle de bir şeylerden kaçmak ve kurtulmak istediklerinde bir şişe içki onların koruyucu kalkanı olur. Bu da maalesef alkol bağımlılığına kadar gidebilir.

5. İkizler Burcu: Sosyal Medya

5. İkizler Burcu: Sosyal Medya

İkizler burcu genelde duygularından kaçınmak için zorlayıcı bir iletişim yolunu tercih eder. Tabii kastettiğimiz ruhun derinliklerine inen entelektüel bir iletişim değil. İstedikleri şey iletişim sırasında bir konudan diğerine hızlıca geçebilmek, tıpkı bir tırmanma duvarında bir yerden bir yere atlar gibi.

İşte sosyal medya onlara cuk oturan bir bağımlılık. Çünkü istedikleri iletişim biçimine orada sahiplerdir. Sosyal medya sayesinde bilgi sahibi bile olmalarına gerek kalmadan birçok şeyi yapabiliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aslan Burcu: Alışveriş

6. Aslan Burcu: Alışveriş

Bir aslan burcuna kredi kartı vermek demek felaket demektir. Çünkü zevkleri uğruna aşırılıktan asla çekinmezler. Aslanlar için pahalı olan her zaman en iyisidir. 

Özellikle aslan kadınları aşırı lükse düşkündürler. Pahalı mücevherler, ayakkabılar ve çantalar onlar için vazgeçilmezdir. Bu kadar harcama burçlarının onlara verdiği ilgi odağı olma hevesinden dolayı tabii...

7. Yay Burcu: Kumar ve İçki

7. Yay Burcu: Kumar ve İçki

Yay burcunun yönetici gezegeni şans gezegeni olarak bilinen Jupiter'dir.

Şanslarının da verdiği cesaretle kendilerine çok güvenirler ve kumar oynamayı severler. Bu aşırı özgüven onlara alkollüyken araba kullanabilme rahatlığını bile verir malesef. Tabii bunun tek sebebi özgüvenleri değil aynı zamanda da çok sosyal ve hareketli insanlar olmalarıdır.

8. Kova Burcu: Video Oyunları

8. Kova Burcu: Video Oyunları

Kova burcu insanları duygularını entellektüelleştirmeye bayılırlar. 

Video oyunları onlar için bulunmaz Hint kumaşıdır. Çünkü bu oyunlarda duygularını kendi hayal dünyalarındaki bir fanteziye dönüştürebilirler. İstedikleri dünyayı orada yaratırlar ve böylece istemedikleri duygulardan da kolayca kaçabilirler. Bu da onların en sevdiği şeydir.

9. Akrep Burcu: Seks

9. Akrep Burcu: Seks

Akrepler, burçlar arasında seks konusunda en iştahlı olanıdır. E durum böyle olunca onlar için kendilerine yetişecek bir insan bulmak epey zor oluyor. 

'Öyle ki bir keresinde akrep burcu bir arkadaşım yeni aldığı iPad'ini mastürbasyon yaparak kutlamak isterken kemeriyle iPad'in ekranını kırmıştı. Bu konuda gerçekten aşırı heyecanlı olabiliyorlar.'

10. Oğlak Burcu: İlaçlar ve Yeme Bozukluğu

10. Oğlak Burcu: İlaçlar ve Yeme Bozukluğu

Sosyal statülerine fazlaca önem veren oğlaklar, toplum tarafından kabullenilebilecek ya da fark edilmeyecek şeylere bağımlı olurlar. 

Bağımlılıklarının en başında gizlice içebilecekleri ilaçlar var. Aynı şekilde yeme bozukluğu da aşırıya kaçmadıkları sürece diğer insanlar tarafından fark edilmeyecek bir bağımlılıktır. Hatta iltifat almana bile sebep olabilir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Terazi Burcu: Aşk

11. Terazi Burcu: Aşk

Teraziler her zaman kendilerini tamamlayacak birine ihtiyaç duyarlar aksi takdirde kendi hayatlarında dengeyi kuramadıklarını düşünürler. O yüzden hayatlarını hep aşık olacakları sevecekleri birini aramakla geçirirler.

Bir terazi tek gecelik bir ilişki sonrasında bile size bağlanabilir ve onun evine taşınmanız gibi absürt şeyler isteyebilir...

12. Başak Burcu: Sürekli Birilerine Yardım Etme

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
190
156
74
52
45
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın