Görüş Bildir
Haberler
Burçların Ayrılığa Verdikleri Tepkiler Bakalım Size de Tanıdık Gelecek mi?

etiket Burçların Ayrılığa Verdikleri Tepkiler Bakalım Size de Tanıdık Gelecek mi?

Dilan Aydemir
09.08.2018 - 15:53 Son Güncelleme: 10.08.2018 - 17:59

Bazıları için 'Ayrılık yaman kelime, benzetmek azdır ölüme...' bazıları için ise 'Seveceğim, gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim...' Her bir insanın ayrılığa verdiği tepki farklı ve kendine özgü. Bakalım burçlara göre insanlar ayrılığa nasıl ve ne derecede tepki veriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

1. Koç

Koçlar ayrılık acısını kolay atlatır. Yoluna devam eder, intikam hissini sevmez. Kalbi kırılsa da dillendirmez. Ayrılık sonrası yeni planlar yapar. Aile-arkadaş ilişkilerine önem vermeye başlar. Hobilerine zaman ayırır, tatile çıkar, özgürce hareket etmeye karar verir. Hesap vermeyi sevmez, geçti gitti diye düşünür. Çekici ve doğaldır. Bu özellikleri karşı cinste rahat kişi imajı uyandırsa da, bunu sorun olarak görmez, geçmişe takılmaz, her zaman yeniliği ister.

2. Boğa

2. Boğa

Boğa yanlış ilişkiyi sürdürmez. Karar verdiği anda uzaklaşır, konu karşı tarafın sadakatsizliğiyse, ayrılıktan sonra öfke biriktirmeye başlar ve bu öfkeyi hep sıcak tutar. İlişkisine bağlı, sadık, güvenilir bir Boğa'yı incitmeye gelmez. Asla unutmaz. Boğalar ayrılık sonrası hiçbir tepki göstermez. Onu terk edeni hemen siler. O kişinin akılsız ve ruhsuz olduğuna inanır.

3. İkizler

3. İkizler

Onlar terk edilmez, terk eder. Biri onu terk ettiğinde çabucak unutur ve kaldığı yerden devam eder. İkizlerin ayrıldıktan sonra tepkileri olmaz. Hiçbir şey olmamış gibi davranır. Kısa bir seyahat, dostlarla sohbet ve yeni bir flört onlara iyi gelir.

4. Yengeç

4. Yengeç

Ruh halleri değişkendir. Yengeçler ayrılıktan sonra güvendikleri kişilerle konuşur ve olan biteni anlatırken hüzünlenirler. Arkadaş canlısı oldukları için mutlaka dostlarının desteğine ihtiyaç duyarlar. Uzun bir süre kimseyi hayatına almazlar ve kimseye güvenmezler. Eskiyi anıp fotoğraflara bakarken, belki yine arar diye düşünürler. Ayrılık onları epeyce zorlayacaktır.

5. Aslan

5. Aslan

Ayrılıktan sonra çabucak toparlanır. Yanılmayı, küçük düşmeyi, aşk yüzünden pes etmeyi sevmezler. Uzunca bir zaman depresyon çeken, ölünceye dek ayrılığı hazmedemeyen, intikam almayı bekleyen Aslanlar da vardır. Hayat onları daima haklı çıkarır. Bir Aslan'ı unutmak zordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

6. Başak

İlk ayrılık tepkileri 'Nasıl olur, ben kendimi bu ilişkiye adadım, dikkat ettim, gözden kaçırdığım ne olabilir ki?' olur. Öncelikle karşısındakini, ardından kendini suçlar. İyileşmesi zaman alsa da yaralarını sarmayı başarır, hayata uyum sağlar. Bir şeylere üzüldüğü çabuk fark edilir. Çevresine yardımcı olarak, sorumluluk alarak ayrılık acısını unutmaya çalışır.

7. Terazi

7. Terazi

Çatışmayı, tartışmayı ilişki sürerken veya ayrılık sonrasında da tercih etmezler. Ayrılık tepkilerini adilce vermeye çalışırlar. Tarafsız düşünürler. Hayat devam ediyor diyerek yeniden aşık olmayı, ilgi görmeyi isterler. Düzelebilecek bir sorunsa ellerinden geleni yaparlar, yok olmuyorsa yola devam ederler. Ayrılık acısı çekmenin bir anlamı olmadığını düşünürler. Hemen dengeyi sağlarlar.

8. Akrep

8. Akrep

Ayrılığa ilk tepkileri bir dedektif gibi iz sürmek, kendisinden sonra neler yaşandığını, partnerinin kiminle çıktığını öğrenmektir. Bu durum yıllarca da sürebilir. inatçı özellikleriyle terk edilmeyi, ayrılığı yenilgi gibi görüp asla kabul etmezler. Zor zamanlar geçirirler. Ayrılık sonrası çok sarsılırlar. Asla affetmez, intikam planlarını uygulamak için fırsat bulmaya çalışırlar.

9. Yay

9. Yay

Kırgınlıklarını, üzüntülerini atlatacak kısa veya uzun süreli bir tatile çıkarlar. Ortamdan uzaklaşmaya çalışırlar. Alıştıkları düzen yerine yenisini koyarak sanki hiçbir şey olmamış gibi davranırlar. Olumsuz bir durumu, olumlu bir duruma çevirmeyi çok iyi başarırlar.

10. Oğlak

10. Oğlak

Neden başarısız bir ilişki yaşandı diye düşünürler. Neden ve sonuçlar üzerinde kafa yormaya başlarlar. Artı ve eksileri tarttıktan sonra 'Evet, ayrılmalıydık çünkü ikimiz de bunu başarıyla sürdürecek kişiler değildik' derler. Oğlak terk edildiğinde çok incinir ama gerçeği kabul eder ve  geriye bakmadan yoluna devam eder. Dramatik yollara başvurmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

11. Kova

İlk ayrılık tepkilerini kolay atlatırlar. Dramatik insanlar değillerdir bu yüzden ayrılık sonrası intikam, nefret, ajitasyon gibi olumsuz duygular yaşamazlar. Çoğu zaman terk edilmek yerine terk eden kişilerdir. Karşısındaki kişinin ayrılık acısı çekmesine anlam veremez. Güzel ilişkiydi, ancak anlaşamadık bitti diyerek basitçe düşünürler.

12. Balık

12. Balık

Ayrılık acısını en zor atlatan burçtur. İlk ayrılık tepkilerini kırgın, hüzünlü ve duygusal olarak gösterirler. Normal hayata adapte olmaları zaman alır. Anıları sanki onları takip ediyor gibi gelir. Asla unutmazlar. Unutmak için türlü yollara başvururlar. Bazı zamanlar sevgililerini tekrar arayıp konuşmak isteyebilir, dramatik sözlerle onları döndürmeye çalışırlar. Eski sevgililerinin yeni durumlarını uzun süre takip ederler. Yaralarını sarmaları, hayata katılmaları epey zaman alır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
339
98
72
38
28
27
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esmira Arslan

bu yazıya göre kimse acı çekmiyor o zqman bu ayrılık şarkılarına ilgi niye :D

tugcelii

yengeçler çekiyor kendimden biliyorumasdf

sinan

en sikindirik burç yengeçtir sakin olun bende yengecim ordan biliyorum.

Jenny Serra

yine aglayan yengec burcu amk ciddende oyleyim... giden 2 gunde yeni birini buluyir ben aylarca yillarca unutamiyorum hergun agliyorum biktim bu huyumdan ama... Devamını Gör