Görüş Bildir
Haberler
Burçlar Aşk Acısını Nasıl Yaşıyor?

Burçlar Aşk Acısını Nasıl Yaşıyor?

Pegarose
16.02.2014 - 14:55 Son Güncelleme: 16.02.2014 - 15:02

Burçlar Aşk Acısını Nasıl Yaşıyor

Aşk acısı hepimiz için zor ama bazılarımız bunu daha zor yaşarken bazılarımız çok daha kolay atlatıyor. Bunun sebebi burçlarımız olabilir mi? Hangi burç aşk acısını nasıl yaşıyor hiç merak ettiniz mi?

İşte bu sorunun cevabı…

Koç

Terk edilen Koç en kısa süre içinde kendine başkasını bulacaktır. Bu sizi üzmesin. Onun yapısı böyledir. Eğer ilişkiyi siz bitirirseniz Koç hemen en tatlı tavrını takınacaktır. Amacı sizi yeniden elde edip edemeyeceğini görmektir. Koç avlanmayı sever. Âmâ ilişki bittiğinde yeni bir zafere doğru yola çıkar. Onun yeni birini bulmakta aceleci davrandığını düşünüp aslında sizi sevmemiş olduğunu sanabilirsiniz. Ama bu yanlıştır. Sizi sevmiştir. Ancak Koç için bir ilişki bitince biter. Geçmişe takılmanın anlamı yoktur. Şimdi yeni kişilerle tanışma zamanıdır.

Boğa

Asla vazgeçmez. Sevdiği kişileri kendi malı gibi düşünür. Eğer terk eden sizseniz, tüm iletişim bağlarını kopardığınıza emin olur ve asla yeniden birleşme ümidi vermeyin. Ayrılık sonrası dost kalamayacağınız bir burçtur. Boğa’lar ikinci bir şans umuduyla yıllarca bekleyebilir. Sabırlıdırlar ve arzuladıkları şeylere bağlılıkları çok derindir. Eski sevgiliniz hala size âşıksa başka kimseyle çıkmayacaktır. Bu yüzden ya kesin ayrıldığınızı anlamasını sağlayın ya da sizinle ilgili planlarından vazgeçmeyen Boğa’ya katlanın.

İkizler

Terk edilen İkizler hayatına devam eder ama sizinle ilgili duygularında zaman zaman gelgitler yaşar. Size dost kalmayı teklif edip sonra soğuk bile davranabilir. Ona değer vermediğinizi hissederse hakkınızda küçük bir dedikodu başlatabilir. Kesin olan şu ki, herkes ayrıldığınızı duyacaktır. Bunu ilk anlatan o olacaktır. İkizler ayrıldıktan sonra kendini en hızlı toparlayan burçtur. Aşkta havai olduğu için en kısa süre içinde yeni birini bulacaktır.

Kaynak: http://www.pegarose.com/burclar-ask-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
12
11
9
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın