Görüş Bildir
Haberler
TV
Sadakatsiz'den Ünlü Oyuncu Burak Sergen Ayrılıyor! Sadakatsiz Bitiyor mu, Final mi Yapıyor?

Sadakatsiz'den Ünlü Oyuncu Burak Sergen Ayrılıyor! Sadakatsiz Bitiyor mu, Final mi Yapıyor?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Sadakatsiz'in sevenlerine bir kötü haber daha geldi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sadakatsiz dizisi sezon sonunda final yapıyor. Reytinglerde iyi bir seviyeye ulaşan dizinin final yapma nedeni ise senaryonun tükeniyor olması. Final yapacağı konuşulan diziden üçüncü ayrılık haberi duyuruldu. Diziye Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından son olarak Burak Sergen'in de veda edeceği öğrenildi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz dizisi, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşan dizi için yeni iddialar ortaya atılmaya başladı.

Sadakatsiz'de Bahar karakterine hayat veren Yeliz Kuvancı ile Melih karakterini canlandıran Ali İl diziden ayrılmıştı. Oyuncuların diziden ayrılık sebebinin olay örgüsünde bu iki karakterin hikayesinin sona ermesi olduğu düşünülmüştü.

Burak Sergen Sadakatsiz'den Ayrılıyor!

Burak Sergen Sadakatsiz'den Ayrılıyor!

Sadakatsiz'den bir ayrılık haberi daha geldi. Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen'in de yakında projeye veda edeceği öne sürüldü.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın