Görüş Bildir
Haberler
Bülent Ersoy Aldığı Haberle Yıkıldı! Sanatçı Bülent Ersoy'un Acı Kaybı...

Bülent Ersoy Aldığı Haberle Yıkıldı! Sanatçı Bülent Ersoy'un Acı Kaybı...

GNS
09.02.2022 - 19:50

Türkiye'nin divası olarak tanınan sanatçı Bülent Ersoy, yaşadığı kayıpla sarsıldı. 69 yaşındaki Türk sanat müziği şarkıcısı Ersoy, koronavirüs tedavisi gören halasını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen İsmet Erkoç Soytürk'ün vefat haberinin Bülent Ersoy'u son derece yıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

69 yaşındaki Türk sanat müziği şarkıcısı Diva Bülent Ersoy, halasını kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Türkiye'nin sevilen isimlerinden biri olan Ersoy'un aldığı haberle yıkıldığı öğrenildi. İsmet Erkoç Soytürk'ün bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü ifade edildi. İşte haberin detayları...

Bülent Ersoy'un Acı Günü

Bülent Ersoy'un Acı Günü

Bülent Ersoy halasını kaybetmenin hüznüyle sarsıldı. 99 yaşındaki  İsmet Erkoç Soytürk'ün bir süredir Yalova Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gördüğü ifade edildi.

Cenaze Yalova'da Olacak

Cenaze Yalova'da Olacak

İsmet Erkoç Soytürk'ün cenazesinin memleketi Yalova'da düzenlenecek. Soytürk'ün cenazesi yine memleketi Yalova'da toprağa verilecek. Yeğeni Bülent Ersoy'un da cenazeye katılması bekleniyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pofudukpofyumak

Son zamanlarda yakınlarından ve sevdiklerinden çok kaybetti gerçekten Bülent Ersoy. Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum.