Görüş Bildir
Haberler
Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e İmalı Gönderme: 'Koltuğundan Kalkmakta Sıkıntı Yaşıyorsa Altını Kirletmiştir'

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e İmalı Gönderme: 'Koltuğundan Kalkmakta Sıkıntı Yaşıyorsa Altını Kirletmiştir'

Batuhan
20.10.2017 - 10:55 Son Güncelleme: 20.10.2017 - 14:15

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası gündemdeki yerini koruyor. Tartışmaların odağındaki istifa gündemine Bülent Arınç ise Twitter'dan çok konuşulacak harekete imza atarak katıldı. Arınç, Twitter hesabında daha önce attığı bir tweeti “sabitlenmiş tweet” haline getirdi. 

“Bir Hint atasözü der ki ‘Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa, kesinlikle altını kirletmiştir’” ifadelerini kullanan Arınç, 'Ankara'yı parsel parsel sattı' dediği Gökçek'e ağır bir göndermede daha bulunmuş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melih Gökçek ile bir süre önce tartışma yaşayan ve 'Ankara'yı parsel parsel' satmakla suçlayan Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, belediye başkanlarının istifasının istenmesi ile ilgili tartışmaya twitter mesajı ile katıldı.

Arınç'ın sabitlediği tweet dikkat çekti 👇

Arınç'ın sabitlediği tweet dikkat çekti 👇

Arınç, Twitter sayfasında sabitlenmiş olarak '‘EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR'' mesajını profilinin başına sabitledi.

İşte o video 📹

Sosyal medya da Arınç'ın bu hamlesini yorumsuz bırakmadı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
115
18
14
11
10
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

guzel soz. bu yuzden mevcut iktidarin koltugu birakma gibi bir opsiyonu olamaz. secimle oyle bir sonuc olussa bile bunu engellemek icin ellerinde ne varsa ku... Devamını Gör

Ayna Efendi

nokta atış olmuş

Kişi kendinden bilir işi demişler , aynı bokun laciverti olduğu için en iyi bilenlerden biri sayın arınç.Hani ben düştüm seni de düşüreyim kafasında :) yiyin... Devamını Gör

Gürkan B.

Eltiler Kavgası...