Görüş Bildir
Haberler
Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı? Sokağa Çıkma Yasakları Bitti Mi?

Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı? Sokağa Çıkma Yasakları Bitti Mi?

Türkiye’de yaklaşık 3 aydır belirli saat ve günlerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre; hafta için saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı, bir sonraki gün saat 05.00’e kadar devam ediyor. Hafta sonu ise tüm şeklinde uygulanıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine toplantısında 1 Mart’ta itibariyle belirli kuralları şeklinde normalleşmenin başlayacağı duyurulmuştu. Peki, bugün sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı?

Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı sokağa çıkma yasağı genelgesine göre; sokağa çıkma yasağı ikinci bir açıklamaya kadar devam edecek. Bakanlıktan sokağa çıkma yasağının bittiğini dair yeni bir açıklama gelmedi. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak sokağa çıkma yasağı, hafta sonu boyunca devam edecek ve 1 Mart Pazartesi saat 05.00’de sona erecek.

Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitecek?

Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitecek?

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasın açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

  • İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz.

  • Halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizin durumu, illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.

  • Restoran, kafe, kıraathane ve benzeri esnafımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

  • Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını illerde vaka, aşılama ve diğer kriterlere göre aşamalı şekildekaldırıyoruz.

  • Biraz daha sabrederek, biraz daha fedakarlık yaparak bu musibeti tehdit olmaktan çıkartabilecek bir yerde duruyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın