Görüş Bildir
Haberler
Bu Yumuşak Renkler Testi En Güçlü Fiziksel Özelliğini Söylüyor!

etiket Bu Yumuşak Renkler Testi En Güçlü Fiziksel Özelliğini Söylüyor!

Nsycl
11.04.2018 - 21:27

İnsanın içine ısıtan renk seçimlerine göre senin hakkında söyleyeceklerimiz var!

Yapman gereken tek şey var; Resimde hangi renk daha çok ilgini çektiyse onu işaretlemek, o kadar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cildin çıktı!

Cildin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin en güçlü fiziksel özelliğin cildin! Hem parlak, hem sağlıklı olmasının sebebi genetik mi yoksa senin bakımın mı bilmiyoruz ama içinin güzelliği, cildine yansımış olmalı. Senin cildinle aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaş!

Gülümsemen çıktı!

Gülümsemen çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin en güçlü fiziksel özelliğin gülümsemen! Ruhunun güzelliğini en güzel yansıttığın şey bu olmalı. Karanlık günlerde bile insanların içini ısıtabiliyorsun. İçinin pozitifliği yüzüne yansımış resmen! Senin gülümsemenle aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaş!

Saçların çıktı!

Saçların çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin en güçlü fiziksel özelliğin saçların! Müthiş bakımlı mı yoksa Allah vergisi mi bilemiyoruz ama senin en güzel taraflarından biri kesinlikle saçların. Girdiğin ortamlarda bile kendini belli eden bu özelliğin sayesinde aynaya bakmak bile daha güzel olmalı. Senin saçlarınla aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaş!

Gözlerin çıktı!

Gözlerin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin en güçlü fiziksel özelliğin gözlerin! Gözler kalbin aynasıdır derler de inanmazdık! Senin içinin güzelliği gözlerine vurmuş resmen. Parıl parıl parlıyorlar. Mutluluğunu, aşkını, öfkeni, üzüntünü gözlerinle bu kadar iyi yansıtıyor olmak senin için büyük bir artı olmalı. Senin gözlerinle aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaş!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1136
560
290
148
43
42
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın