Görüş Bildir
Haberler
Bu Üçgen Kelime Testi ile Yaptığın En Büyük Hatayı Söylüyoruz!

etiket Bu Üçgen Kelime Testi ile Yaptığın En Büyük Hatayı Söylüyoruz!

Bu üçgen testine göre hayatının en büyük hatası neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkesi kendin gibi zannetmek!

İnsanlara o kadar çok güveniyorsun ki, herkesi kendin gibi zannediyorsun. Bundan dolayı çoğu kişinin seni üzdüğünün farkındasın. Çünkü herkese tam anlamıyla güvendiğin zaman hayal kırıklığına uğruyorsun. Onlara karşı nasıl davranmak gerektiğini bilsen de, senin içinde kötülük olmadığı için hep iyi davranıyorsun. Bu da senin yeterince üzülmene sebep oluyor. Hayatının en büyük hatasını düşündüğünde, insanlara gerçekten güvenmek diyebilirsin. Çünkü geçmişe dönüp baktığında, üzüldüğün noktalar hep buna çıkıyor. O yüzden bundan sonra insanları kendin gibi zannedip güvenmezsen daha az üzülmüş olursun. Bizden söylemesi. :)

Aşkın uğruna her şeyi göze almak!

Sen aşkın uğruna her şeyi göze alanlardansın. Resmen karşındaki insan için gözlerini dünyaya kapatıyorsun. Bunu yaptığın için de yeterince üzülüyorsun. Çünkü karşındaki insan, senin verdiğin değeri hiçbir zaman vermiyor. Hayatının en büyük hatalarından birisi de bu. Karşındaki insana gerektiğinden fazla değer vermen ve sevdiğini göstermen. Unutma, kimse bunun gerçekten değerini bilmiyor. Herkese hak ettiği değeri vermelisin. Seninle olmak isteyen zaten yanında olur. O yüzden bundan sonra karşına çıkan insanlara karşı daha dikkatli olmalısın. Aksi takdirde ne yazık ki, üzülen taraf hep sen olursun. Öyle herkes için her şeyi göze almaya gelmez. İlk önce kendini düşünmelisin.

Hatalarından ders çıkarmamak!

Senin şu hayatta yaptığın en büyük hatalardan birisi de, yaşadığın şeylerden ders çıkarmamak. Karşına çıkan her olayda, yine hiçbir şey olmamış gibi davranmak. Evet, eskilere takılı kalıp yaşamak istemiyorsun, fakat bundan ders çıkarmasını bilmen gerekiyor. Aksi takdirde, aynı şeyleri yaşayıp, yine üzüleceksin. Örneğin, ilişkilerinde yaşadığın üzücü olaylardan kendi payına bir şeyler çıkarmalısın. Çünkü karşına çıkan bir sonraki insana daha tembihli bir şekilde yaklaşabilirsin. Bu seni geriye değil, her zaman ileriye götürecektir. O yüzden bundan sonra geçmişteki hatalardan ders çıkarıp, artık üzülmemelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
413
124
95
56
32
24
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sekine Memmedova

Aşkın uğruna her şeyi göze almak!

Kübra Oruc

Bundan sonra güvenmek kelimesini lügatımdan kaldırdım zaten. Teşekkürler #Onedio bir kerede daha şaşırtmadın beni :)

jash jash

😂😂😂✔🍻👊

Ibrahim Koparan

Hatalarından ders çıkarmamak cıktı ama benim en büyük hatam "O"