Görüş Bildir
Haberler
Bu Testle İnsanlar Üzerinde Hangi Renk Gibi Bir Etki Bıraktığını Söylüyoruz!

etiket Bu Testle İnsanlar Üzerinde Hangi Renk Gibi Bir Etki Bıraktığını Söylüyoruz!

İnsan ilişkilerinde ilk izlenim oldukça önemlidir. Peki ya sen insanlar üzerinde bıraktığın bu izlenimin hiç hangi renk gibi etki bıraktığını merak ettin mi? Cevabı merak ediyorsan seni testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence bu görsellerden hangisi aşkı daha iyi anlatıyor?

2. Senin kişiliğine en çok uyan müzik türü hangisi?

3. Diyelim ki hayatın boyunca bu meyvelerden sadece birini yiyebileceksin. Hangisini seçerdin?

4. Bunlardan hangisi daha çok canını sıkıyor?

5. Peki çok sinirlendiğinde veya heyecanlandığında vücudunda bu fiziksel tepkilerden hangisi oluşuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi seni daha çok rahatlatır?

7. Sonuca az kaldı. Şuna da cevap ver bakalım; günün en sevdiğin saatleri hangisi?

8. Son olarak; dört elementten hangisi olmayı isterdin?

8. Son olarak; dört elementten hangisi olmayı isterdin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tutkulu kırmızı!

Tutkulu kırmızı!

Senin enerjin resmen; aşk, güç,şehvet, öfke ve hırstan oluşuyor! Oldukça enerjik birazda ihtiraslı birisin. Her şeyi, özellikle de duygularını uçlarda ve sonuna kadar yaşamayı seviyorsun. Bu da doğal olarak insanların hemen dikkatini çekmeni sağlıyor. Sana dikkatlice bakan biri gözlerinde hem çocuksuluğu hem de şehvet dolu ve tehlikeli bir yetişkini görebilir ancak gözlerine bakmak biraz cesaret istiyor. İstediğin her şeyin peşinden tutkuyla gidiyorsun ve bu da zaman zaman seni tehlikeli bir hale getirebiliyor. Çünkü bir şeyi istediğinde hele de aşık olduğunda gözün hiçbir şeyi görmüyor. İçinde sanki sönmeyen bir alev var ve sen bununla çevrendekileri sımsıcak sararken keyfini bozan kişileri aynı alevle yakıp küle çevirebiliyorsun. Özetle senin auranın çekimine kapılmamak elde değil ama her an dokunanı da yakabilirsin!

Bilge mavi!

Bilge  mavi!

Sen fazlasıyla barışçıl ve sezgileri kuvvetli birisin. Hayatının temelini öğrenmek ve kendini geliştirmek üzerine kurmuşsun. Ne kimsenin huzurunu bozmak ne de birisinin huzurunu kaçırmasını istemiyorsun. Bu sebeple de lafını kimseden sakınmadan söyleyip, kendini net bir şekilde ifade etmeye çalışıyorsun ve bunları kimseyi kırmadan en optimal şekilde söylüyorsun. Yalansa en nefret ettiğin şey. Uysal, barışçıl ve empati yapabilen birisin bu yüzden çevren tarafından oldukça seviliyorsun ve insanlara güven veren bir enerjin var. Ancak sen kendi kabuğuna çekilip, kendi doğrularınla yaşamayı seven birisin bu yüzden çoğu zaman kendini soyutluyorsun. Özetle sen; kendine has, fazlasıyla bilgili ve herkesin hayatında ihtiyaç duyacağı birisin!

Duyarlılık timsali mor!

Duyarlılık timsali mor!

Sen fazlasıyla duygusal birisin. Bu yüzden de çevrende olup biten her şeye karşı fazla hassassın. Hiçbir şeyi gözden kaçırmıyor, elinden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorsun. Zaten sen de öyle garip bir şey var ki sanki ellerinle herkese şifa oluyorsun, çevrendeki herkese bir şekilde iyi gelmeyi başarıyorsun. Biriyle yeni tanışsan bile o kişi sanki seni yıllardır tanıyormuş gibi bir hisse kapılıyor ve hayatından kolay kolay da çıkmak istemiyor. Çevrene karşı bu kadar sevgi dolu ve yardım severken söz konusu kendin olduğunda oldukça alçak gönüllü ve ketumsun. Kimseden yardım istemiyor her şeyi kendin halletmeye çalışıyorsun. Özetle senin gerçekten ne hissettiğini anlamak için seni tam anlamıyla tanımak gerekiyor!

Sakinleştirici yeşil!

Sakinleştirici yeşil!

Senin hamurun resmen sevgi ve huzurla yoğrulmuş! Doğadaki her canlı senin için sevilmeyi sonuna kadar hak ediyor hatta öyle ki sen, sana kötülük yapanlara bile nefret gibi duygular besleyemiyorsun. Her zaman enerjik, bir şekilde mutlu olacak bir şeyler bulabilen daha da önemlisi dinlemeyi bilen birisin. Bu yüzden resmen çevrene huzur yayıyorsun. Öyle ki birisinin seni tanıyıp da sevmemesine imkan yok.

Özgürlüğüne düşkün sarı!

Özgürlüğüne düşkün sarı!

Senin enerjin güneşin rengi sarı gibi pasparlak! Kıpır kıpır yerin duramayan birisin. Anı yaşamaya çalışıyor, her an her şeyden zevk almaya bakıyorsun. O kadar pozitif o kadar iyimsersin ki insanlarda hayranlık uyandırıyorsun. Neşeli ve arkadaş canlısı yapın var ve yalnızlıktan da nefret ediyorsun. Özgürlüğüne de son derece düşkünsün hatta söz konusu bu olduğunda gözün kimseyi görmüyor, kimsenin seni engellemesine izin vermiyorsun. Özetle sen, hayatı kendi doğrularıyla yaşamaya çalışan, dopdolu bir hayat peşinde özgür ruhu birisin!

Gizemlerle dolu siyah!

Gizemlerle dolu siyah!

Sen resmen gizemlerle dolusun! Seni tanımak neredeyse imkansız. Duygularını sonuna kadar saklayan, fazla konuşmaktan hele de kendinle ilgili şeylerden bahsetmekten hiç hoşlanmayan birisin. İnsan içine karışıyor ama hemen kendi dünyana dönmek istiyorsun çünkü insanlarla iç içe olmaktan ziyade bir filmlerin, kitapların hatta doğanın içinde çok daha mutlu hissediyorsun. Ancak kendini bu kadar geri çekmen etrafındakilerin sana garip bir çekim duymasına neden oluyor çünkü onlara gizemli geliyorsun. Özetle sen; kendi dünyasına hapsolmuş yalnız bir kovboysun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1353
538
233
89
47
32
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ben bu kadar iyi birisi değilim ya

Orhan Ulusoy

Bilge mavi!

Pasif Kullanıcı

Bilge mavi