Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Flörtünden Vazgeçmeden Bitirebilecek misin?

Bu Testi Flörtünden Vazgeçmeden Bitirebilecek misin?

Flört etmek aslında bir yandan çok heyecanlı ve tatlı bir şeyken bir yandan da kafa karıştıran ve insanı düşündüren bir şey. Karşımızdakinin en ufak bir haraketi bile bizi o kişiden uzaklaştırabilir. Peki sen bu hikayelere göre flörtünden soğuyarak ondan vazgeçer miydin? 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Diyelim ki flörtünle yaklaşık 5 aydır konuşuyor ve vakit geçiriyorsunuz. Sen artık bu ilişkinin adının ne zaman konacağına dair onun ağzını arıyorsun. Fakat sana diyor ki 'daha ciddi bir ilişkiye hazır değilim, biraz daha beklesek olur mu?' Bu durumda ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Flörtün kendi arkadaşlarıyla seni tanıştırmaya götürdü diyelim. Onların yanındayken sanki seni önemsemiyormuş gibi konuştuğunu ve onu uyardığında sana çok büyük bir tepki gösterdiğini görüyorsun. Ne yapardın?

Flörtün senden çok ihtiyacı olduğu için borç para istiyor ama onu meğerse arkadaşlarıyla tatile gitmek için harcadığını fark ediyorsun. Ne yapardın?

Seninle flört ederken eski sevgilisinin telefondan mesaj attığını görüyorsun. Mesajda da flörtünle buluşmak istediğini söylüyor. Flörtün de onunla görüşmeye gideceğini söylüyor. Ne yaparsın?

Flörtün seninle birlikteyken çok güzel vakit geçiriyorsunuz ama uzaklaştığınız anda sana ne bir mesaj atıyor ne de seni arıyor. Senin mesajlarına da inanılmaz geç cevaplar veriyor. Ne yapardın?

Sen psikolojik olarak çok kötü bir zamandan geçerken flörtünün oradan oraya eğlenmeye gittiğini görüyorsun. Senin nasıl olduğunla ilgilenmektense sana 'aman her şeyi çok abartıyorsun' gibi cümleler kuruyor. Ne yapardın?

Flörtünle ne zaman görüşmek istesen onun işi çıkıyor ve seni bir anda ekiyor. Bu 3 ya da 4 kere gerçekleşiyor. Sana tatmin edici bir açıklama dahi yapmıyor. Bu durumda ne yapardın?

Sen flörtünü arkadaşlarınla tanıştırmaya getiriyorsun. Orada her şey çok güzelmiş gibi davranıyor ama onların yanından ayrıldığınızda arkadaşlarından birini sevmediğini ve görüşmeni istemediğini söylüyor. Ne yapardın?

Son olarak, flörtünün senin giydiğin kıyafetlere sürekli alttan alttan laf söylediğini fark ediyorsun. Hatta sana 'bu güzel olmamış, yakışmamış başka bir şey giy' gibisinden cümleler kuruyor. Bu durumda ne yapardın?

Valla helal olsun!

64.media.tumblr.com

Sen bu davranışların hepsinde devam edeceğini söylediğine göre vardır bir bildiğin. Ya sevgili olmadığın için bazı şeyleri görmezden geliyorsun ya da senin için bunlar gayet normal şeyler. Her insan senin gibi değil. Ne diyelim, helal olsun.

Sonunda çıldırdın...

img-s2.onedio.com

Valla sen de haklısın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
61
55
27
22
17
17
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem

yine ilk soruda elendik

Elif Kanmaz

Flört etmeyi sevmediğim için sorun yok

Merve Ceylan

Yaa abii niye sonu belli olmayan bir yola girelim?Yabi bir şeyi kafana taktıysan zaten ona göre ilişki seçersin.Bu yüzden ilk soruda gittim zaten