Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Senin Bu Hayattaki En Büyük Kaygını Söyleyelim!

etiket Testi Çöz, Senin Bu Hayattaki En Büyük Kaygını Söyleyelim!

Bu testi çöz, senin bu hayattaki en büyük kaygını söyleyelim!

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, çocukluğunda seni hala etkileyen travmatik bir anın var mı?

4. Peki yakın arkadaşlarına içinden geldiği için boş bir zamanında hediye alıp, onları sevindirir misin?

5. Senin için bu ikisinden hangisi daha önemlidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki zaman zaman kendini kalabalık bir ortamda yalnız hissettiğin oluyor mu?

7. Imm... Sen bu adamın yerinde olsaydın bunlardan hangisini hissederdin?

7. Imm... Sen bu adamın yerinde olsaydın bunlardan hangisini hissederdin?

8. Ve son olarak, bundan 5 sene sonra hayatının şu ankinden daha iyi olacağına inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin bu hayattaki en büyük kaygın yalnız kalmak!

Senin en büyük kaygın şu hayatta yalnız kalmak. Çünkü sen sevdiklerinle birlikte olduğun zaman kendini daha mutlu ve huzurlu hissediyorsun. Hatta daha da güvende hissediyorsun. O yüzden yalnız kalmaktan içten içe kaygılanıyorsun. Kendin ile baş başa kaldığın zaman kafandan binlerce şey geçiyor. Sanki işin içinden çıkamayacakmışsın gibi oluyorsun. Düşünüp duruyorsun ve sürekli kendini üzüyorsun. Artık bu durum senin için çok korkunç bir hale dönüşüyor. Ama sevdiklerin yanında olduğunda seni kötü yapan tüm bu düşünceleri unutuyorsun. Kendini daha çok seviyor ve mutlu oluyorsun. Onların her zaman senin yanında olduğunu bilmek sana huzur veriyor. Tabii ki de dışarıdaki insanlara bunu yansıtmıyorsun. Çünkü bu durumu sen kendine bile itiraf edemiyorsun, dışarıya nasıl belli edesin. O yüzden içinde yaşadığın bu durumu kendince atlatmaya çalışıyorsun. Yalnız kaldığın zamanlarda kafanı meşgul edecek şeylerle uğraşırsan her şey senin için daha da güzel olacaktır.

Senin bu hayattaki en büyük kaygın iyi bir iş sahibi olamamak!

Senin kendi içinde yaşadığın en büyük kaygı ileride hayal ettiğin işe sahip olamamak. Yaptığın her işin altından mutlaka en mükemmel bir şekilde kalkan bir insansın. Bunun aksini düşünmek bile seni kötü hissettiriyor ve kaygılandırıyor. Etrafındaki insanlar senin başarılarını konuşsun ve sürekli seni övsün istiyorsun. Bunun nedeni de küçüklüğünden itibaren gerek ailen gerek etrafındaki insanların senin sürekli başarılı olabileceğine inanmasından kaynaklanıyor. Sen de kendine bunu empoze ederek başarılı olma yolunda ilerlemeye çalışıyor, hayalindeki işe sahip olmak için çabalıyorsun. Fakat bazen ne kadar çabalasan da o hayaline kavuşamayacağını düşünüp kaygılanıyorsun. Ama sen sürekli çalışan ve kendini yenileyen bir insansın. Başarının yanında dış görünüşüne de dikkat eden birisin. Bundan dolayı insanlar senin hakkında sürekli konuşuyorlar. Böylece kendini çok daha iyi hissediyorsun. Ama başarısız olursan sen bile olacakları düşünemiyorsun. Şu hayattaki en büyük korkularından birisidir. Ama unutma, başarıya giden yol başarısızlıktan geçer. Hiç boşuna kaygılanma çünkü hayallerindeki işe kavuşacağına inanıyoruz!

Senin bu hayattaki en büyük kaygın sevdiklerini kaybetmek!

Biz sevdiklerini bu kadar önemseyen ve değer veren birini daha görmedik! Sen sevdiğin insanlara karşı kendini fazla kaptırıyorsun. O kadar çok bağlanıyorsun ki, çoğu zaman onları kaybedeceğini düşünüp kaygılanıyorsun. Bu da senin insanlara ne kadar değer verdiğini gösteriyor. İçinde hiçbir zaman kötü niyet olmadı ve herkese karşı bir iyi niyet besledin. Kalbinin temizliği yüzüne o kadar vurmuş ki, insanlar seninle konuşurken huzur buluyor. Bundan dolayı etrafındaki insanlar da seni çok seviyor. İnsanların kalbini kırmak herhalde şu hayatta en son isteyeceğin şeydir. Çünkü bir gün onları kaybedeceğini düşünüyorsun ve bu seni daha iyi bir insan yapıyor. Gerçekten her insanın senin gibi bir arkadaşı ya da tanıdığı olmalı. Çünkü böyle senin gibi iyi niyetli insanlar çok az kaldı. Fakat sevdiklerinle aran ne kadar iyi olursa olsun onları kaybettiğini düşünmek içinde huzursuzluğa ve büyük bir kaygıya neden oluyor. Fakat şunu söylememiz gerekirse; ucunda ölüm olmadığı sürece sevdiklerini kaybetmeyeceksin. Çünkü onlar da sana çok fazla değer veriyor ve kaybetmek istemiyorlar. Bunun için de elinden geleni yapıyorlar. O yüzden içini rahat tut, sevdiklerinle birlikte anın tadını çıkar!

Senin bu hayattaki en büyük kaygın sevilmemek!

Senin içinde yaşadığın en büyük kaygı sevilmemek! Sen kendine yakın bulduğun insanları içten içe çok seviyorsun. Onlarla vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak ve yan yana olmak senin için paha biçilemez. Fakat sen içten içe onların seni sevmediğini düşünüyorsun. Böyle bir düşünceye dalıp kendini durduk yere üzüyorsun. Oysaki etrafındaki insanların seni ne kadar çok sevdiğini de biliyorsun. Fakat kendi içinde yaşadığın problem seni böyle bir düşünceye sürüklüyor. Sadece sevdiğin insanlar değil yeni tanıştığın bir insanın da seni sevmeyeceğini düşünüyorsun. Bu kaygı seni insan ilişkilerinde çok zorluyor. Artık bunları düşünmemek, seni olduğun gibi seven insanlarla birlikte olmak istiyorsun. Ama içindeki bu kaygıyı kolay kolay yok edemiyorsun. Ama bunun üstesinden gelebileceğine inanıyoruz. Çünkü sen sevilmeyecek bir insan değilsin. Aksine gerçekten sevilesi bir karakterin var.

Senin bu hayattaki en büyük kaygın hayatının aşkını bulamamak!

Sen daha önceki ilişkilerinde fazlasıyla hayal kırıklığına uğramışsın. Ne kadar karşındaki insana değer versen de veya aşkını hissettirmeye çalışsan da olmayan ilişkinin sende büyük kalıntıları olmuş. En büyük sorunun da güven problemi olarak ortaya çıkmış. Bundan sonra karşına çıkan insanlara ne güvenebiliyorsun ne de sevdiğini hissettirebiliyorsun. Bundan dolayı oldukça sıkıntı yaşıyorsun. O yüzden hayatın boyunca sanki bu içindeki güvensizlik geçmeyecek ve kimseyle birlikte olamayacakmışsın gibi hissediyorsun. Ee bu da senin kaygılanmana sebep oluyor. Oysaki sen de birine aşık olmak, sevdiğini hissettirmek istiyorsun. Aynı zamanda birinin de seni sevmesini, ilgi göstermesini ve hayatını paylaşmasını istiyorsun. Fakat daha önce yaşadığın tüm bu problemler sende hayal kırıklığına uğrattığı için fazlasıyla kaygılanıyorsun. Ama kaygılanmana gerek yok. Çünkü doğru zaman ve doğru yerle birlikte o kişi karşına çıkacak ve ilişkiye dair yaşadığın tüm problemleri yok edecek. Sen yeter ki içindeki inancı kaybetme…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
615
207
96
78
54
29
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Senin bu hayattaki en büyük kaygın iyi bir iş sahibi olamamak!

Ibrahim Dogan

Yalnız kaldığımda aklımdan geçen düşünceler beni "korkunç" bir hale getirmiyor.Aksine bu düşünceler beni ayağa kaldırıyor ve "kendim" gibi hissettiriyor.

Pasif Kullanıcı

Senin bu hayattaki en büyük kaygın hayatının aşkını bulamamak! Sen daha önceki ilişkilerinde fazlasıyla hayal kırıklığına uğramışsın. Ne kadar karşındaki in... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bundan dolayı oldukça sıkıntı yaşıyorsun. O yüzden hayatın boyunca sanki bu içindeki güvensizlik geçmeyecek ve kimseyle birlikte olamayacakmışsın gibi hissed... Devamını Gör