Görüş Bildir
Haberler
Bu Tek Soruluk Test, Senin Gizli Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkarıyor!

etiket Bu Tek Soruluk Test, Senin Gizli Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkarıyor!

Ebru Çiftçi
07.06.2018 - 15:40 Son Güncelleme: 08.06.2018 - 17:00

Bu resim senin ruhunun derinliklerinde yatan o gizli kişiliğini ortaya çıkarıyor.

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu resme 5 saniye baktıktan sonra gözlerini kapat ve aklında kalan ilk objeyi seç!

Bu resme 5 saniye baktıktan sonra gözlerini kapat ve aklında kalan ilk objeyi seç!

Depresyon ve huzursuzluk!

Senin herkesten gizlediğin kişilik özelliğinin depresyon olduğunu söylemeliyiz. İçten içe yaşadığın bu huzursuzluk seni depresyona doğru süreklemiş. Ve sen insanlar içerisinde bunu çok rahat bir şekilde gizleyebilirsin. Etrafındaki insanlar seni genelde güler yüzlü bir insan olarak bilir. İçten içe yaşadığın bu huzursuzluk seni uzun zamandır yıpratan bir durum haline dönüşmüş. İnsanlar içerisinde muhteşem bir şekilde sakladığın bu halinle tek başına başa çıkmak seni epey zorluyor. Çünkü bu durumdan ötürü olsa gerek son zamanlarda sürekli yalnız takılıyorsun. Artık insan içine çıkmayı, maske takmayı istemiyorsun. Anlaşılan bu seni epey yormuş. O yüzden artık tek başına kalıp bu durumun üstesinden gelmek istiyorsun. He senin bir diğer kişilik özelliğin de tüm bunlarla birlikte insanlardan bir şeyler gizlemektir. O kadar güzel gizlersin ki kimsenin onu bilmesine veya duymasına ihtimal yoktur. Anlayacağın gizlemek senin işindir. Daha önce de bahsettiğimiz gibi senin depresyonda olman ve bunu yenmeye çalışman da göz kamaştırıcı. Çünkü kendi başına bunu yenmeye çalışman aslında senin ne kadar savaşçı bir ruha sahip olduğunu da gösterir.

Bitmek bilmeyen takıntıların!

Senin en belirgin gizli kişilik özelliğin takıntıların ve bir şeylere olan bağımlılıkların. Bunu diğer insanlardan her zaman gizlemeye çalışmışsındır. Çünkü insanların bunu bilmesi senin zayıf olduğun düşüncesini oluşturur. O yüzden böyle bir durumu diğer insanlara yansıtmak istemiyorsun.Sen de bu gizli özelliğinin aslında sana zarar verdiğini düşünüyorsun. Ve hayatında bir takım yenilikler arzu ediyorsun. Belki yeni insanlar belki de yepyeni bir sayfadır bu. Bunun ne olduğunu sen de tam olarak kestirememiş durumdasın. Fakat bunun hayatının değişikliğe ihtiyaç duyduğunu farkında olmak da bir başlangıçtır. Bu değişikliklerle birlikte yeni mutluluklar yaşayacağına inanıyorsun. Biraz yorgun ve huzursuz olsan da bu inanç sayesinde birtakım değişiklikler yapacağın aşikar. Bu herkesten gizlemeye çalıştığın kişilik özelliğini bir şekilde törpülemeye çalışsan da bu biraz zaman alabilir. Sen de bunun farkındasın fakat sabretmelisin. Herkesin diğer insanlardan sakladığı bir özelliği vardır. Bu da senin gizli kişilik özelliğin ve artık her şeyin farkındasın. Şimdi her şey sende!

Sürekli bir şey için verdiğin çabaların!

Senin herkesten sakladığın gizli kişilik özelliğin sürekli mücadele etmek! Sen hayallerine ulaşmak için sürekli mücadele ediyorsun. Fakat bunu diğer insanlardan saklamayı, gizlemeyi arzu ediyorsun. Çünkü herkes senin çabalamadan, kendi kendine bir şeyleri yapabildiğini görsün istiyorsun. Aslında dışarıdan hiçbir şey yapmadan gözüken başarılarının ardında inanılmaz bir çaba var. Bunu insanlardan gizlemeyi seviyorsun. He bunun yanında hayallerini kovalarken karşılaştığın engellerde de tek başına mücadele ediyorsun. Kimseye anlatmayı sevmiyorsun. Kendi aklınla ve temiz zihninle tüm bu engelleri çözmeye çalışıyorsun. Bu seni çoğu zaman yoruyor. Ve kendini böyle zamanlarda çok kötü hissediyorsun. Sevdiğin insanlarla da her zaman daha yakın ilişkiler kurma çabası içerisindesin. Kendin için verdiğin bu çabayı aslında dışarısı içinde veriyorsun. Bu senin sürekli bir şeyler için çaba verdiğini ama diğer insanlardan gizlediğini gösterir.

İnsanlara ve karşındaki kişilere karşı yaptığın şiddet!

Senin diğer insanlardan gizlediğin kişilik özelliğin şiddetin! Bu tabii ki de fiziksel bir şiddet değil. İnsanlar üzerinde baskı kurmayı ve sözlü olarak şiddet uygulamayı seviyorsun. Bunu neden yaptığını sen de bilmiyorsun. Fakat bu geçmişten gelen yaşanmışlıkla ilgili olabilir. Veya farklı bir durum da söz konusu olabilir. Ama sebebi her ne ise sen insanlara karşı şiddet eğilimi içerisindesin. Bunu diğer insanlardan daima gizlemeye çalışsan da aslında insanlar bunun çok net farkındalar. Çünkü onlar üzerinde uyguladığın bu duygusal şiddeti derinden hissediyorlar. Bunu göz ardı etmek mümkün değil. Tüm bunların yanında sen değişiklik yapmaktan çekiniyorsun. Bazen etrafında seninle ilgili bir değişiklik yapılacağı zaman bile çıldırıyorsun. Tepki olarak direkt şiddete yöneliyorsun. Ve insanları bu tepkin ile kırabiliyorsun.

Birikmiş öfken ve saldırganlığın!

Senin gizlediğin kişilik özelliğin kendi içinde sürekli yaşadığın öfken! İnsanlara karşı çok tahammülün yok. Ve bu senin aslında saldırganlaşmana sebep olabiliyor. İnsanların yüzüne gülmeye çalışsan da içten içe bir öfke var. Bunun nedeni aklındakileri karşıdaki insana olduğu gibi söyleyemediğin için. Sen genelde içinde iyilikle insanlara yaklaşırsın. Fakat insanların düşüncesiz tavırları seni çoğu zaman çileden çıkarıyor. Kendi duygu ve düşüncelerini dile getiremiyorsun. Bu da seni çok yıpratıyor ve karşı tarafa karşı bir öfke beslemeye başlıyorsun. Bazı zamanlar o kadar çok taşıyor ki içindeki bu öfke, artık tepki olarak direkt saldırıyorsun. Sözsel olarak insanlara resmen şiddet uyguluyorsun. Bunu ne kadar gizlemeye çalışsan da içinde hep bir öfke ve saldırganlık oluyor.

Sürekli seks ihtiyacı duymak!

Senin diğer insanlardan sakladığın gizli kişilik özelliğin karşı cins ile sürekli temas içinde olmayı arzu etmek. Bu aslında çok doğal bir istek haliyken diğer insanlardan gizleme ihtiyacı duyuyorsun. Çünkü seni farklı bir kalıba sokup kötü göstermelerini istemiyorsun. Buna karşı olan ne kadar fazla bir insan olsa da aslında bunlar da kendi içlerinde sekse ihtiyaç duyuyorlar. Sadece sen değil onlarda da bu durum söz konusudur. Ama ne hikmettir ki daha çok böyle düşünen insanlar bunu çok iyi bir şekilde gizliyor. Tüm bunların yanında seks isteğini sevgiline de gösteremiyorsun. Resmen kendi içinde bunu yaşıyorsun. Ne kadar yaklaşmaya çalışsan da yanlış düşünür diye düşünmekten hiçbir şey söyleyemiyorsun. Bunun ne kadar doğru olduğu sana kalmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
861
167
165
97
69
50
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adsız

Gözüme saat takıldı ama o da şıklarda yoktu. Kişiliksizim sanırım...

nil

ben saati secmiştim ama

Dead nettle.

Saat ama yok :D