Görüş Bildir
Haberler
Bu Sevgililer Gününde Hamam Böceğine Eski Sevgilinizin İsmini Verebilirsiniz!

Bu Sevgililer Gününde Hamam Böceğine Eski Sevgilinizin İsmini Verebilirsiniz!

Aysima
17.01.2019 - 12:34

Ahh, sırılsıklam aşıkken birbirinize taktığınız sevgi dolu ve bir o kadar berbat isimler yok mu... Aramızda en mantıklı olanımız bile, o kıllı dev gibi herife 'tavşanım' diye seslenebiliyor veya aşırı stresli yetişkin bir kadına 'kedicik' deyiveriyoruz. Ama o kıymetli aşkımız bir sönmeye başladı mı, bütün tatlı sevgi sözcüklerinin yerini daha 'açıklayıcı' terimler alıyor. 'Bebeğim' oluyor 'öküz', 'meleğim' oluyor 'zaman israfı.'

Bu sevgililer gününü, bir hamam böceğine eski sevgilinizin ismini vererek değerlendirmekten daha iyi nasıl kutlayabilirsiniz ki?

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/animals/you-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kent'te bulunan Hemsley Koruma Merkezi, çok parlak bir fikre imza attı.

Kent'te bulunan Hemsley Koruma Merkezi, çok parlak bir fikre imza attı.

Hemsley Koruma Merkezi, dev gibi oyuncak ayılar ve sahte çiçekler gibi klişelerden bunalmaya başlayan insanlar için harikulade bir fikirle geldi. Tiksindiğiniz eski sevgilinizin veya en yakın arkadaşınızı üzen denyonun ismini, bir hamam böceğine verebilirsiniz. Hem de 9 TL gibi son derece makul bir fiyata!

Hayvanat bahçesi yakınlarda şu süper açıklamayı yaptı:

Hayvanat bahçesi yakınlarda şu süper açıklamayı yaptı:

İntikam almak çok size göre olmasa da, bu sevgililer gününde eski sevgilinizden öç alırken daha iyi hissetmenizin başka bir yolu daha var. Bize aşkı hatırlatan bu özel günde size, bir hamam böceğine işe yaramaz eski şahsiyetin adını vermeyi teklif ediyoruz. Bu tabiri caizse 'namlunun dibindeki' yaratıkların, 'hamam böceğine isim ver programı' aracılığıyla, hayvanat bahçesindeki projelerimize para toplamak için, önemini vurguluyoruz (bunca şeyden sonra sahiplenmenin biraz fazla olduğunu düşünüyoruz, sonuçta muhtemelen eski sevgilinizi sahiplenmek istemiyorsunuzdur).

Programın en güzel yanıysa, toplanan paraların hayvanat bahçesindeki projelere katkısı olacak olması. Sonuç olarak, gönül yaranız ve çektiğiniz acılar,  bu en uğurlu sevgi gününde iyi şeylere sebep olacak. Bunca yıl dinlediğiniz yavan müziklerine ve klişelerine değecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sertifika bile alıyorsunuz!

Hamam böceğine isim verdikten sonra, verdiğiniz isim üstte yazacak şekilde bir sertifika alıyorsunuz (mükemmel bir fikir). Şimdi ne olursa olsun, eski sevgiliniz ne kadar kalbinizi kırıp resmen çöpe atmış olsa da, birinden herhangi bir şekilde intikam almayı asla savunmuyoruz. Yine de bu durum, şubat ayındaki mıç mıç hücuma kendinizi hazırlamak adına birazcık tatmin edici olacak.

Hamam böcekleri her şeyden önce, aşk böcüklerinin ve kelebeklerin tam tersi gibidir. Bu tuhaf yaratıklar kafaları kopmuş bir şekilde haftalarca yaşayabiliyorlar, kıyametten sağ kurtulmak için donatılmışlar resmen! Garip bir şekilde bira ilgilerini çekiyor ve hemen hemen her duruma adapte olabiliyorlar. Onlar kısaca, aşk departmanında yara almış kişiler için tam bir ilham kaynağı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın