Görüş Bildir
Haberler
Bu Rastgele Sorulara Verdiğin Cevaplara Göre Nasıl Bir Karman Olduğunu Söylüyoruz!

Bu Rastgele Sorulara Verdiğin Cevaplara Göre Nasıl Bir Karman Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
21.11.2021 - 23:03

Nasıl bir karman olduğunu merak ediyor musun? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle söyle bakalım bu aralar hayat nasıl gidiyor?

2. Peki en yakın arkadaşın kim diye sorsak?

3. Moralin çok bozuk olduğunda bunlardan hangisi moralini yerine getirir?

4. Hepimizin kalbini çok kıran bir anısı vardır. Senin bu anın hangisiyle ilgili?

5. Bu hayvanlardan hangisini kendi ruh eşin olarak tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son olarak senin kalbini tanımlayacak olan kelimeyi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Gençlik Karması!

Sen gençliğin o dinamizmine sahipsin. Çocuksu ruhunu hiç kaybetmemişsin. Kalbin de ruhun da iyilik ve güzellik dolu. Hayata karşı hep iyimser kalabilmeyi başaran nadir insanlardansın. Biraz hassas olabilirsin ve bu nedenle kırılgan bir yapıya sahipsin. Ancak düştün mü kalkmasını da çok iyi biliyorsun. Karman bunu söylüyor.

Bağlıklık Karması!

Sen yaşam ve enerji dolu bir insansın, tıpkı güneş gibi. İnsanlar zor zamanlarında seni yanlarında istiyorlar. Çünkü öğütlerinde ve desteğinle onlara yardım etmekten asla geri durmuyorsun. Sadık bir dost, eş ya da sevgilisin. Enerjin oldukça yüksek ve çevreni de etkiliyor. Onların da enerjisini yükseltiyorsun. Karman bunu söylüyor.

Asillik Karması!

Sen çok asil bir karaktere sahipsin. Kim bilir belki de soylu bir aileden geliyorsundur. Bu da seni her girdiğin ortamda ağır başlı olmaya itiyor. Çılgınlık yapacak bir insan değilsin ve öyle insanlardan da uzak durmaya çalışıyorsun. Aynı zamanda cömert de bir insansın. Bunu bir iyilik gibi değil de sanki görevinmiş gibi yapıyorsun. Karman bunları söylüyor.

Ariflik Karması!

Bilge ve olgun bir ruhun var senin. Deneyimlerin sayesinde oldukça gelişmiş bir sağduyu edinmişsin. Olayları ve zamanı çok iyi analiz edebiliyorsun. Bu da gelecekte yaşanması muhtemel şeyleri önceden tahmin edebilmeni sağlıyor. İnsanları çok iyi anlayabiliyor, onların ne düşündüklerini ve ne hissettiklerini sezebiliyorsun. Karman bunları söylüyor.

Kutsallık Karması!

Sen mental olarak çok üst düzeye ulaşmış bir insansın. Adeta kutsanmış gibisin. Spiritüel enerjin çok yüksek ve bu enerjiye kendi kendine ulaşmışsın. Bu sayede kendini her duruma ve olaya karşı hazır hissediyorsun. Kolay kolay kimse seni mental olarak etkileyemez. Karman bunları söylüyor.

Denge Karması!

Senin ruhunda ve karakterinde mükemmele yakın bir denge mevcut. Hem iyiliği hem de kötülüğü bünyende dengede tutabiliyorsun. Gerçekten insan dediğimiz varlık da zaten böyledir aslında. Masallardaki gibi saf iyiler ya da saf kötüler pek yoktur. Bu dengede olan karmanın hangi tarafının ağır basacağı sana kalmış. Karman bunları söylüyor.

Tutulma Karması!

Tutulma Karması!

Maalesef senin karman tutulma evresine girmiş durumda. Düşük bir enerjiye ve motivasyona sahipsin ve bu bir süredir böyle. Geçmişte yaşadığın şeyler, sende iz bırakan anılar seni bu hale getirmiş olabilir. Ancak buna takılıp kalmak ya da yoluna devam etmek senin elinde. Karman bunları söylüyor.

Yıkıcı Karma!

Karman hiç de olumlu şeyler söylemiyor maalesef. Ruhunda bir düzensizlik var senin. Doymak bilmez bir aşırılığın mahkumu olmuşsun. İşin kötüsü, bunun farkında bile değilsin. Sana her şey normalmiş gibi geliyor. Seni sarsacak ve kendine getirecek bir deneyime ihtiyacın var. Bunun ne olduğunu bulmak ise sana kalmış.

Lanetlenmiş Karma!

Sana çıkabilecek en kötü karma çıktı: Sen lanetlenmişsin, hiçbir işin rast gitmez; işlerin tutmaz, aşkların tutmaz... Kara bulutlar hep tependedir, şansın da bir türlü yaver gitmez. FAKAT hayatımız bizim elimizdedir, çünkü biz irade sahibiyiz. Yani bu oldukça b*ktan hayatı tersine çevirmek de bizim elimizde. Sana naçizane tavsiyemiz: Pozitif ol ve asla enseni karartma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
31
26
17
14
13
10
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hedefsizkitle

Lanetlenmiş karma! Tam tahmin ettiğim gibi çıktı malesef doğru

Gizem Yıldız

Yıkıcı Karma! Karman hiç de olumlu şeyler söylemiyor maalesef. Ruhunda bir düzensizlik var senin. Doymak bilmez bir aşırılığın mahkumu olmuşsun. İşin kötüsü,... Devamını Gör

Derya Ballı

Gençlik karması çıktı....