Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Teste Göre Duyguların Ne Kadar Yıpranmış?

etiket Bu Psikolojik Teste Göre Duyguların Ne Kadar Yıpranmış?

Bu psikolojik teste göre duyguların ne kadar yıpranmış? 

Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, etrafındaki insanlara herhangi bir üzüntünü veya derdini anlatan bir insan mısın?

4. Pekii daha önce sevgilin tarafından aldatıldığın oldu mu?

5. Imm... İnsanların senin hakkında söyledikleri şeyleri ne kadar umursarsın? (1 = Hiç, 5 = Çok )

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ailen senin hayatın hakkında ne kadar söz sahibi diye sorsak?

6. Peki ailen senin hayatın hakkında ne kadar söz sahibi diye sorsak?

7. Son zamanlarda genel ruh halin bunlardan hangisi gibi?

8. Peki bu fotoğraflardan hangisi seni daha yalnız hissettirdi?

9. Son olarak, hiç arkadaşların tarafından ihanete uğradığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin sadece duyguların değil, ruhun da yıpranmış...

Sen öylesine hassas ve iyi bir kalbe sahipsin ki insanlar seni çok çabuk kırabiliyor. Etrafındaki insanlara çok değer veren ve ona göre davranan bir insansın. Ağzından çıkan her bir kelimeyi, sırf karşındaki insan alınmasın diye dikkatle söylüyorsun. Düşüncelisin ve empati yeteneğin oldukça güçlü. İnsanlara hiçbir art niyetin olmadan yaklaşıyorsun. Tüm iyi kalpliliğin ve sevecenliğinle onları mutlu etmeyi başarıyorsun. Tabii tüm bu hassas ve düşünceli oluşun seni ister istemez üzüyor. Çünkü etrafındaki insanların da senin gibi olmasını bekliyorsun. Herkesi kendin gibi zannediyor ve seni üzmeyeceklerini düşünüyorsun. Halbuki durum sandığından çok ama çok farklı. Çünkü herkes senin gibi iyi niyetli ve saf değil. Çoğu insanın çıkarları için yaklaştığını zamanla görüyorsun. Bunu gösterenler de aslında en yakının olan kişiler... İnsanlar öyle acımasız öylesine umursamaz ki hiç düşünmeden karşısındaki insanın kalbini kırabiliyor. Kırdıkları yetmiyormuş gibi bir de ezip geçiyorlar. Kimi seversen sev, sevgini bir hiç gibi fırlatıp atıyorlar. Değer vermeden, önemsemeden... Bu gerek arkadaşların gerek sevgilin gerek ailen olsun fark etmiyor. Hepsi birer birer kalbini kırmayı başarıyor. Duygularını hiçe sayarak senin yıpranmana sebep oluyorlar. Anlayacağın senin duyguların da ruhun da yeterince yıpranmış. Kendini hiç olmadığın kadar yorgun ve bitkin hissediyorsun..

Duyguların paramparça olmuş bir halde...

Sen o kadar yorulmuş ve bıkmışsın ki artık her şey üstüne üstüne geliyor. Sevdiğin insanlar seni fazlasıyla incitmiş. Özellikle 'o bana bunu yapmaz' dediğin insanlar seni büyük bir hayal kırıklığına uğratmış. Öylesine yalnız hissediyorsun ki kendini artık alıp başını bir yerlere gitmek istiyorsun. Çünkü sevdiğin ve değer verdiğin insanlar birer birer kalbini kırıyor. Duygularını öylesine hiçe sayıyorlar ki bu durumdan bıkmışsın usanmışsın. Artık kimseye eskisi gibi yaklaşmıyorsun. Bu zamana kadar iyi niyetle yaklaştığın herkes tarafından hüsrana uğradın. Kimsenin kalbini bir daha kırmasını istemiyorsun. O yüzden herkese karşı tavrını net bir şekilde ortaya koymuşsun. Fakat bu sınır seni diğer insanlardan çok daha fazla uzaklaştırdı. Onlara olan güvenini bir kez yitirdin ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Seni incitmelerinin verdiği kalp kırıklığının acısını çekiyorsun. Hem kendine hem de etrafındaki insanlara çok kızıyorsun. Bazen insanlara gereğinden fazla değer vermenin acısını çektiğini düşünüyorsun. Yani bütün suçu kendinde arıyorsun. Bazen de büyük bir öfkeyle insanlara kızıyorsun. Çünkü kalbin de duyguların da yeterince yıpranmış. Paramparçalar...

Senin duyguların biraz yıpranmış gibi...

Sen duygularından çok mantığınla hareket etmeye çalışan bir insansın. Bu hayatta güçlü kalmaya çalışıyorsun. İnsanların senin zayıf yönlerini görmesini istemiyorsun. Üzüntünü de sıkıntını da kendi içine atıyorsun. Kimseye bu yönlerinden bahsetmiyorsun. Her zaman dinleyen taraf olmayı tercih ediyorsun. İnsanların senin zaaflarından yararlanmasına izin vermiyorsun. Çünkü zamanında insanlar senin kalbini inanılmaz kırmış. Hiç beklemediğin kişiler sırtından vurmuşlar. İşte o gün kendince bir ders çıkartıp bir daha kimseye tam anlamıyla güvenmemen gerektiğini öğrenmişsin. Çünkü hiç beklemediğin insanlar bile bir açık bulduğunda hemen bunu kullanmaya çalışıyor. Kalbinin daha fazla kırılmaması ve yıpranmaması için kendini korumaya almışsın. Belki böylesi kırılmaman açısından iyi olabilir ama iyice yalnızlaştığının da farkındasın. Çünkü dertlerinle kendi kendine başa çıkmaya çalışıyorsun. Kimseye sıkıntılarından bahsetmiyorsun. Zamanında kalbinde açılan yaraları iyileştirmeye çalışırken daha da yıpranıyorsun. O yüzden duygularının biraz yıprandığını hissediyorsun..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1393
356
171
143
89
72
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

Duyguların paramparça olmuş bir halde...:(

Jesus Cry

Duygularım darmadağın anlayamazsın, bende ki kalp sende olsa taşıyamazsın ahey ahey..

Gizem Yenikler

Senin duyguların biraz yıpranmış gibi...