Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Teste Göre Bilinçaltında Hangi Kötü Düşünce Yatıyor?

etiket Bu Psikolojik Teste Göre Bilinçaltında Hangi Kötü Düşünce Yatıyor?

Bilinçaltının derinliklerinde yatan ve hayatını etkileyen o kötü düşüncenin ne olduğunu merak ediyorsan;

Haydi teste! 

NOT: Bu bir eğlence testidir, eğer psikolojik olarak kendinizi kötü hissediyorsanız işin uzmanına danışmalısınız. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, cinsiyetini seçer misin?

2. Söyle bakalım, bir sorumluluk aldığında kendini nasıl hissedersin?

3. Imm... Etrafındaki insanların sana ne kadar değer verdiğini düşünüyorsun? ( 1 = Hiç, 5 = Çok )

4. Peki bu hayatta yapmayı isteyip de yapamadığın şeyler için umudunu kestin mi?

5. Imm... Genelde kendini kötü hissettiğinde bunlardan hangisini yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkilerinde yaşadığın en büyük problem genelde bunlardan hangisi oluyor?

7. Sana ihanet eden insanları tek bir kalemde silenlerden misin?

8. Son olarak, bir karar alırken duyguların mı daha ağır basıyor yoksa mantığın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yetersizlik hissi!

Seni içten içe mahveden o kötü düşünce yetersizlik hissi. Ne yaparsan yap bu hissi içinden söküp atamıyorsun. Elinden gelen her şeyi yapmana rağmen kendini hala eksik hissediyorsun. Senin dışında gelişen olayları bile kendi suçunmuş gibi hissediyorsun. Mükemmeliyetçi bir yanın var ve bu seni mahvediyor. Olumsuz giden her şey sanki senin eserinmiş gibi davranıyorsun. Her seferinde daha güçlü durmaya çalışıyorsun ama farkında olmadan daha çok yıpranıyorsun. Aslında her zaman en iyisini en güzelini yapıyorsun. Bir işe başlamadan önce “bunu yapamam” diyorsun. Çünkü kendine güvenmiyorsun. Sonrasında bir şekilde o işe başlıyorsun ve sonunu getiriyorsun. İçindeki o kötü düşünce sürekli konuşuyor. Sana eksik olduğunu söylüyor. Bunun birçok sebebi olabilir. Psikoloji çok derin bir konu ve genelde geçmişe dayanıyor. Daha önce seni yetersiz hissettiren şeyler kişiliğine bu yönde olumsuz etki etmiş olabilir. Bu yüzden sürekli kendini yetersiz hissediyorsun. Bazı şeylerden çekiniyorsun ve geri planda duruyorsun. Bu da senin ilerlemeni çoğu zaman etkiliyor. Bunun farkında olman ve kendine inanmaya başlaman gerekiyor…

Her şeye geç kalmışlık hissi!

Hayat su gibi akıp geçiyor ve biz de bu anları yaşıyoruz. Evet, her şey çok hızlı gelişiyor. Hatta bazen yetişemediğimiz şeyler oluyor. Ama hiçbir şey için geç değil aslında. Ama senin bilinçaltında sanki her şeye geç kalmışlık hissi var. Artık her şeyi oluruna bırakmışsın. İstediğin veya hayal ettiğin şeyler için çabalamayı biraz bırakmış gibisin. Çünkü her şeyin geçip gittiğini düşünüyorsun. Halbuki önümüzde yaşanacak nice günler var. Ne istiyorsan şimdi belki de tam zamanı! Normalde pes eden veya ümitsizliğe kapılan bir insan değilsin ama içinde bulunduğumuz şartlar seni bu düşünceye sürüklemiş. Ve bu düşünceden istesen de çıkamıyorsun. Belki de bu yazı senin bazı şeyleri fark etmeni sağlayacaktır. Neye geç kaldığını düşünüyorsan şimdi onu yapmaya başlayabilirsin. Elindeki fırsatları değerlendirerek yoluna devam edebilirsin. Hem kendine hem de gerçekleşeceğine inanarak… Biz sana inanıyoruz, sen de kendine inanmayı sakın bırakma!

Kimse tarafından sevilmeme hissi!

i.gifer.com

Son zamanlarda kendini çok değersiz hissediyorsun. Sanki etrafındaki insanlar tarafından önemsizleşmişsin gibi geliyor. Yeterince sevip sayılmadığını düşünüyorsun ama durum aslında hiç de öyle değil. Etrafına baktığında seni seven insanların olduğunu göreceksin. Bu psikolojik bir çöküş olabilir. İnsan bazen kendini inanılmaz yalnız hisseder. Çevresinde büyük bir kalabalık vardır ama hala tektir. Ne onu anlayan birisinin olduğunu düşünür ne de seven birisinin. O yüzden böyle hissetmen de normal ama bu hisse tutulmamalısın. Çünkü arkadaşların seni seviyor ve değer veriyor. Arkadaşlarının dışında zaten en başta ailen var. Onların senin yanında olması, destek çıkması ve değer vermesi yeterli. Tabii insan bazen istediği kişilerden beklediği ilgiyi ve sevgiyi alamayınca tüm dünya ona öyle davranıyormuş gibi geliyor. Belki de senin sorunun budur. Beklentiye girdiğin insanlar sana karşılık vermediği içindir. Ama unutma etrafında seni seven ve sayan birçok insan var. Eğer gerçekten böyle olduğunu düşünüyorsan belki de etrafındaki insanları gözden geçirmelisin. Sen çok değerlisin, bilinçaltına işlemiş olan bu kötü düşüncenin seni etkilemesine kesinlikle izin vermemelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
582
162
82
58
36
34
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Her şeye geç kalmışlık hissi

Jale Gulieva

Her seye gec kalmislik hissi evet :(

Berna

Herşeye gec kalmışlık hissi