Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testi Senin Anne ve Babanla Olan Sorunlarını Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu Psikoloji Testi Senin Anne ve Babanla Olan Sorunlarını Ortaya Çıkaracak!

Herkesin anne ve babasıyla olan sorunları vardır. Bunlar her ailede yaşanan sıkıntılardır. Önemli olan bunları birlikte çözebilmektir. Bakalım senin ailenle ilgili problemin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, çözemediğin bir sorunun var ve birine danışmak istiyorsun. Bu ilk hangisi olurdu?

4. Peki daha önce gece gizlice evden kaçtığın oldu mu? (Mesela arkadaşlarla partiye gitmek için)

5. Gece yatakta uzanırken karanlıkta sanki biri yanına geliyormuş gibi hissediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son ne zaman kendine şöyle güzel bir kahvaltı hazırladın?

7. Ve son olarak, bu görselin sende hissettirdiği şeyi söyle bakalım.

7. Ve son olarak, bu görselin sende hissettirdiği şeyi söyle bakalım.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendini rahat ifade edememek!

Senin ailenle olan problemin kendini rahat bir şekilde ifade edemediğinden için oluyor. Sen aslında ailene göre biraz rahat ve özgürlüğüne düşkün bir insansın. Bu aradaki fark sizi zaman zaman büyük bir çıkmaza sokuyor. Çünkü senin yapmak istediğin şeylere fazlasıyla karşı çıkabiliyorlar. Bu durum da senin krizler geçirmene sebep oluyor. Onların sürekli karşı çıkma durumu senin kendi sorunlarını kendi başına veya başka kişilerle çözmene sebep oluyor. O yüzden içten içe onlara kızgınsın. Sen de onlara karşı dürüst olabilmeyi, güzel güzel sohbet edebilmeyi çok istiyorsun. Fakat bazı konulardaki düşünceleri seni çileden çıkardığı için onlarla çok az şey paylaşmayı tercih ediyorsun. Ama şunu söylemeliyiz ki; her ailede bu tür problemler yaşanıyor. Yalnız değilsin. :)

Üzerinde baskı kurmak istemeleri!

Senin ailenle ilgili tek problemin üzerinde baskı kurmak istemelerinden kaynaklanıyor. Genelde senin hayatını kendi istekleri ve hayal ettikleri şekilde kurmak istiyorlar. Bu durumda sen de doğal olarak sıkılıyorsun. Çünkü bu senin hayatın ve senin kararların. Tabii ki de bazı konularda ailene danışacaksın. Ama onlar sürekli senin kararlarını vermek için uğraşıyorlar. Onlar da senin iyiliğini düşünüyorlar. Fakat artık sen kendi kararlarını kendin alacak yaşa geldin ve onların buna karışmalarını istemiyorsun. Bu durumu onlara ne kadar dillendirmeye çalışsan da anlamadıklarını düşünüyorsun. Ama bunu çözebilirsin. Onların fikirlerini dinleyip yine kendi istediğini yapabilirsin. Zaten son zamanlarda da öyle yapıyorsun. Hayatını istediğin gibi yaşayıp mutlu olmaya odaklanıyorsun. Yalnız değilsin, hepimiz bu gemideyiz. :)

Anlaşamamak!

Senin ailenle olan problemin tamamen anlaşamamazlıktan kaynaklanıyor. Evdeki herkes ayrı bir telden çalıyor. Sen bir şey istiyorsun diğeri farklı bir şey istiyor vs. O yüzden orta yolu bir türlü bulamıyorsunuz. Bu durum senin canını epey sıkıyor ve kendi içine kapanmana neden oluyor. Artık iletişiminizin eskisi gibi olmadığını çok sağlıksız olduğunu düşünüyorsun. Onlarla bir şeyler paylaşmaktan çekinir hale gelmişsin. Ama zaman zaman böyle problemler olabilir. Her ailede yaşanan sıkıntılar. Onların seni ne kadar sevdiğini çok iyi biliyorsun. Yalnız değilsin. :)

Sizin bir probleminiz yok!

Senin ailenle olan çok aşırı bir problemin yok. Onların sana zaman zaman karıştığı oluyor ama bunun iyi yönlü olduğunun farkındasın. Genelde senin fikirlerine saygı duyarlar fakat kendi fikirlerini de dile getirirler. Son kararı yine senin vermeni isterler. Bir problemin olduğu zaman annene veya babana bunu rahat bir şekilde anlatabiliyorsun. Onlardan pek gizlin saklın yok. O yüzden  senin bir yandan da arkadaşın gibiler. Her daim yanında olduklarını hissedebiliyorsun. Kendi fikirlerini rahatça beyan edebiliyorsun. Seninle her zaman yetişkin bir birey gibi konuşuyorlar. Hiçbir zaman 'Sen küçüksün sus.' dediklerini duymadın. Birbirinize karşı saygılı ve sevgi dolusunuz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1113
229
181
125
111
66
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kendini rahat ifade edememek! Senin ailenle olan problemin kendini rahat bir şekilde ifade edemediğinden için oluyor. Sen aslında ailene göre biraz rahat ve ... Devamını Gör

Bahar Kılıç

off. buldun onedio

Ender Deniz

Senin ailenle olan problemin kendini rahat bir şekilde ifade edemediğinden için oluyor. Sen aslında ailene göre biraz rahat ve özgürlüğüne düşkün bir insansı... Devamını Gör