Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testi ile Hangi Duygunun Bağımlısı Olduğunu Söylüyoruz!

Bu Psikoloji Testi ile Hangi Duygunun Bağımlısı Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
20.05.2023 - 12:32

Hangi duygunun bağımlısı olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi seni biraz tanıyalım! Cinsiyetinle başlayalım mı?

2. Bir de yaşını öğrenelim!

3. Peki söyle bakalım, fiziksel olarak acı çeken birini görünce hangisini hissedersin?

4. Şimdi de boşluğu doldur bakalım. "Mental problemler ...........dır."

5. Birinin ailesinden birini ya da yakın bir arkadaşını kaybettiğini duyunca nasıl hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Dünyadaki en değerli insan benim için yine benim." Bu cümleye katılıyor musun?

7. Biri fikirlerini açıkça reddettiğini söylerse nasıl hissedersin?

8. İş ile ilgili bunlardan hangisi senin prensiplerine ters?

9. Bir yarışta ikinci olan sporcu sence nasıl hissetmeli?

10. Son olarak biri seni aşırı kızdırırsa hangisini yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk ve Sevgi!

Aşk ve Sevgi!
onedio.com

Sen tam bir aşk ve sevgi bağımlısısın. Hayattaki en büyük kaygın yalnız kalmak. En büyük istediğin ise; sevilmek ve kabul görmek. Sanki sadece biri tarafından sevildiğin zaman mutlu oluyormuşsun gibi hissediyor, onların varlığına ihtiyaç duyuyorsun. Sürekli ilgi görmeyi, etrafında seni düşünen birilerinin olmasını istiyorsun. İlgi görmeyi ilişki kurmak ile bağdaştırdığından hayatında daima bu yönde birileri oluyor. Ancak unutmaman gerekiyor ki bu hayatta en önemli olan önce senin kendini sevip önemsemen. Daha sonra zaten sana değer verenler de seni sevecektir...

Takdir Edilmek!

Takdir Edilmek!
onedio.com

Sen tam bir takdir edilme bağımlısısın. Duygusal ve manevi değerleri yüksek birisi olsan da aynı zamanda hırslısın da. Çevren tarafından örnek gösterilmek, pohpohlanmak bu hayatta seni en mutlu eden şeylerden biri. İşte ya da evde, başkalarının kendileri için yapabilecekleri ya da başkalarından daha iyi yapacağını bildiğin şeyleri sırf başkalarını memnun etmek için üstlenip, aşırı derecede sorumluluk alıp, çalışıyorsun. Bir iyilik yap ve kendine sadece kendin için zaman ayır!

Melankoli!

Melankoli!
onedio.com

Sen tam bir melankoli bağımlısısın. Dünya senin için tam bir ısdırap yuvası. Bedenini ve ruhunu çekmiş olduğun acılar sarmaşık gibi sarıyor. Bazen bir odanın içerisinde ama çoğunlukla kendi zihninde kapalı kalıyor, kimseciklere derdini anlatamıyorsun. Seni anlayan çok az kişi var. Ama yine de acını çekerken dışarıya karşı en çok sen gülümsüyorsun. Bu ısdıraba bir son verip artık hayatı yaşamayı öğrenmenin vakti geldi de geçiyor!

Merak!

Merak!
onedio.com

Sen tam bir merak bağımlısısın. Hayat bir okyanus ve sen yüzmediğin bir yeri kalmasın istiyorsun. Öğrendiğin her bilgi; bu hayatın derinliklerine karşı attığın kulaç. Ama her öğrendiğin şey daha da meraklanmanı, bu okyanusun dibine ulaşmayı daha da istemeni sağlıyor. Araştırmayı ve öğrenmeyi çok seviyorsun. Ama bazen hayatın akışını kaçırıp kendini sadece bunlarla sınırlıyorsun. Yaşadığın anı kaçırdığın çok oluyor. Merak iyidir ama fazlası seni tehlikeli yerlere sürükleyebilir, dikkatli ol!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
43
24
14
14
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan han

melankoliaa

Otto Skorzeny

Aşk ve sevgi doğru ama kaygım yalnızlık değil Yalnızlık öcü değildir ki.Aslında herkes bir noktada yalnızdır.Lakin bunu kendine bakıpta söylemez belki de ces... Devamını Gör

7 24

Aşk ve sevgi... Mahvetti bu ikisi beni ya keşke kurtulsam