Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testine Göre Ne Kadar Saf Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Mürekkep Testine Göre Ne Kadar Saf Olduğunu Söylüyoruz!

Bilinçaltın senin ne kadar saf olduğunu gösterecek!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne görüyorsun?

1. Ne görüyorsun?

2. Ne görüyorsun?

2. Ne görüyorsun?

3. Ne görüyorsun?

3. Ne görüyorsun?

4. Ne görüyorsun?

4. Ne görüyorsun?

5. Ne görüyorsun?

5. Ne görüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne görüyorsun?

6. Ne görüyorsun?

7. Ne görüyorsun?

7. Ne görüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok nadiren de olsa arada saflığın oluyor!

Sen de bu hayatı düşe kalka öğrenenlerdensin! Önceleri kötü günlerinde olan insanlara yardım ettin; ya kuru bir teşekkür aldın ya da o 'atlara' bindirdiğin adamlar dört nala koşarak senin toz toprağın içinde bıraktı. Öylece bakakaldın belki çoğu kez, ama artık bunlar geride kaldı ve karşılaştığın zor durumlarda kalbinle değili aklınla hareket ediyorsun. Hayatta her zaman girişken ruhlu insanların kazandığını gördüğün için sen de kendine böyle bir yol izliyorsun haklı olarak.

Sen düpedüz saftiriksin!

Birilerine haddinden fazla güveniyorsan, hayat tecrüben de eksikse 'naif' olarak anılıyorsun. Genelde etrafındaki insanlara o kadar çok güveniyorsun ki senin masumiyetin her zaman aldatılma veya kalp kırılmasıyla sonuçlanıyor. Aslında 'saf' olmak her zaman kötü bir şey olarak görülmemeli, aksine insanı daha iyimser ve girişimci bir hâle getirebilir. Yine de, bu yaftalamadan kurtulmak istiyorsan, çekingen davranıp öyle bir köşede pısıp kalmak yok. Kendi 'güvenli alanından' çıkmanın yollarını ara, başka tecrübelere açık ol. Sosyal hayatta kimlerin güvenilir, kimlerin güvenilmez olduğunu alacağın önlemlerle karar verebilirsin. Bana kalırsa saf olmak salaklık mıdır? Kesinlikle hayır! Çünkü sen gelecek kötülükleri sezme değil, tecrübe etme yoluyla öğreniyorsun.

Sen saf değilsin baya uyanıksın!

İnsanlarla tanışmaktan geri kalmayan, kendi sınırlarına çekilip bu dünyayı kendine zindan etmeyeceğinin farkındasın! Yol boş iken kırmızıdan da geçersin, sıraya kaynak da yaparsın. Ama bu kesinlikle seni eleştirmek için söylenen bir şey değil, aksine hayatın gerçeklerinin ne kadar farkında olduğunu bil ve gör! Yeni bir yere girdiğinde o ortama çok kolayca uyum sağlayabiliyorsun. Aslında insanoğlunun özüne bakarsan, ilk defa karşılaştığı bir çevrede kendini oraya adapte etmez mi? İşte bu ilkel içgüdün sayesinde bugün 'saftirik' diye anılmıyorsun.

Sen kesinlikle saf değilsin!

Bu nedir arkadaş?! :) Kimseye 'eyvallahın' yok. Kibarlığın, saflığın hor görüldüğü bir yerde hak edene hak ettiği gibi davranmak doğru olabilir belki, ama hayatta yalnızca kalbi nasır tutanlar yok. Belki çoğu defa kalp kırdın, belki her defasında onarmasını da bildin; ancak bu hayatta tecrübe ettiğin o kadar şey var ki, artık neyin iyi, neyin kötü olduğunu bildiğin için ona göre davranıyorsun. Çünkü sen de iyi biliyorsun ki hayatta temiz düşünceli insanlar her zaman daha kolay incinir. Sen aslında bir bakıma duvarları onlarca kuşatma sonrası daha da güçlenen Orta Çağ kalesi gibi kendini tehditlere ve kötülüklere kapalı tutup en sert tedbiri alıyorsun. Belki bazen 'kaba' olarak anılmanın altında yatan sebep de budur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
611
204
159
107
95
44
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neslihan Nisan

hepsi de sicramis boya

axaxna

teste başlarken ben saf değilim ki dedim ve sonuç sen saf değilsin çıktı😁

Gizem Yenikler

Sen kesinlikle saf değilsin!